BUT WHY?

Nicolai Højgaard

FOUNDER OF UNIQUEROOM

I 2016 etablerede Nicolaj Højgaard, UniqueRoom, med den vision om at skabe en anderledes møbel- og interiørbutik, der har fokus på moderne design møbler med traditioner til skandinavisk design og look. Alle brands hos UniqueRoom er valgt på grundlag af deres unikke design og udtryk.

Hos UniqueRoom skaber vi både boligindretning og erhvervsindretning.

Vi skaber rum og oplevelser omkring de møbler, vi sælger.

Vi tilstræber os altid på at finde den unikke løsning, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Når du træder ind i vores showroom, vil du mærke at vi har skabt et unikt miljø med rammerne som et hjem. Det gør det nemmere for dig som kunde at danne dig et indtryk af møblernes egenskaber, da de er placeret i rette omgivelser.

“Jeg ser et møbel som et kunstværk, designet til perfektion og funktion”

 

Vi har møbler og interiør til private og erhverv og skaber unikke koncepter, der matcher dine behov. Hos os finder du det unikke køkken, badeværelse, stue, entre og soveværelse til boligen og erhverv.

Du finder ligeledes kvalitetsmøbler og interiør, der passer perfekt til diverse brancher – restaurationsbranchen, kontormiljøer og hotelbranchen.

Går du med tanker om renovering af din nuværende bolig?

Som samarbejdspartner kan vi inspirere og rådgive dig til den bedste løsning. Vi arbejder med et højt engagement, lytter til dine behov og arbejder tæt sammen med dig for at realisere dine drømme.

Vi har designermøbler, hardware, belysning og andre kvalitetsprodukter, der kan fuldende din vision. Vi går til enhver opgave med høj entusiame, og ingen opgave er for lille eller for stor for os. Så kan du lide idéen om at arbejde med en en agil og passioneret virksomhed, der altid har dine behov i fokus, så kontakt os på

info@uniqueroom.dk.

 

Kig forbi UniqueRoom på Amager Strandvej. Du finder os i det ikoniske Twister Tårn bag Sticks´n Sushi.
Vi ser frem til dit besøg og høre om dine drømme.

 

 

 

 

ÅBNINGSTIDER:

Tirsdag-Fredag: 11-18

Lørdag-Søndag: 11-16

Helligdage: 11-16

 

 

 

 

 

 

Adresse:

Amager Strandvej 110A

2300 København S

0