VÆGLAMPER

Smukke lamper til alle boligens rum

Væglamper til alle boligens rum

Hos UniqueRoom har vi væglamper i mange varianter, størrelser og materialer. Vores kreative udvalg af væglamper stammer fra nogle af de bedste lampeproducenter, som eksempelvis RUBN, ANOUR og Thorup Copenhagen. Vi har væglamper til ethvert formål og til enhver smag. Uanset om du leder efter en sengelampe til soveværelset, en væglampe til badeværelset eller en lampe til indgangen, kan du finde det i vores udvalg. En stor fordel ved væglamper er, at de ikke tager plads i boligen på samme måde som eksempelvis gulvlamper.

Vi har et unikt udvalg af væglamper, der passer til mange forskellige indretningsstile og egner sig til både kontoret, entréen, soveværelset, hjemmekontoret og stuen. Vores udvalg består af lamper af høj kvalitet, hvor der er kræset for hver eneste detalje. Med andre ord så er der stor sandsynlighed for, at du finder en væglampe efter din smag.

caged wall væglampe fra buster + punch

Væglamper til enhver smag

En væglampe opfylder flere formål end blot at give den rette belysning. Den kan være et godt alternativ til loftlampen, og så kan den rette væglampe være et smukt indspark til boligindretningen. Uanset om du vælger en dekorativ, enkel eller moderne væglampe skal du altid overveje, om den går i tråd med din indretning. En dekorativ væglampe såsom den smukke Divar lampe fra Anour, fungerer som et kunstværk i sig selv. Sådan en lampe passer ind i mange stilarter, men præsenterer sig ekstra flot i den moderne indretningsstil. Hvis du er mere til det enkle og funktionelle design på en væglampe, vil RUBN Miller Wall være ideel

Der er mulighed for at være kreativ, når det kommer til at indrette med væglamper. Væglamper har nemlig en særlig evne til at integrere sig i boligindretningen. De er utroligt effektive, hvis du ønsker at have et fokuseret lys mod et bestemt område eller møbel. Det kan være en god løsning til eksempelvis hjemmekontoret eller spejlet i entréen eller badeværelset. Hos UniqiueRoom har vi et bredt sortiment af moderne, minimalistiske og elegante væglamper til boligen. Et udvalg, der gør det muligt for dig at finde netop den model, der opfylder dine behov. I disse tider ser vi flere og flere mennesker, der enten har et hjemmekontor eller arbejder hjemmefra. Det kræver som regel et klart og ordentligt lys. Står du og mangler en god arbejdslampe, kan du med fordel vælge en væglampe, der giver dig det optimale lys. Du kan også vælge at gå på opdagelse i vores udvalg af bordlamper, der også fungerer godt som arbejdslys.

anour divar væglampe i eg

Placering af din væglampe

Med en væglampe får du fuld fleksibilitet, da den kan placeres i alle boligens rum. Oveni i det, så sparer du også plads i boligen ved at hænge lamper op på væggen. En væglampe, der er velplaceret i entréen eller gangen, kan være meget brugbar, og giver et godt lys, når du kommer hjem de sene aftener. Den kan give dig det nødvendige lys, så du kan orientere dig, uden at du bliver blændet. Der findes mange typer af væglamper, der kan noget specielt hver især. Er der brug for et direkte og fokuseret lys ved børnenes skrivebord, når der skal laves lektier? I så fald vil en lampe med justerbart lys være en ideel løsning, så lysretningen altid kan justeres efter behov. Er du typen, der plejer at læse lidt i din bog, inden du går til køjs? Så har du mulighed for at hænge væglampen op som sengelampe, så du har det ideelle læselys. Mulighederne er mange.

anour divar væglampe i børstet kobber

Vi hjælper dig med at finde den rette væglampe

Når du skal træffe beslutningen om, hvilken væglampe du vil have, er det vigtigt, at den passer til din bolig. Det gælder både indretningsstilen, hvor farve og design spiller ind, men også rummenes størrelse. Dermed kan du få det mest optimale ud af belysningen. Vil du eksempelvis hænge en væglampe op i gangen, som af natur ikke er særlig bred, er det vigtigt at tænke over, at lampen ikke hænger for meget ud af væggen, og dermed gør gangen endnu smallere. I den forbindelse vil det være ideelt at hænge en smal lampe op, som eksempelvis RUBN Lighting’s smukke Angel Wall.

Hvis du på nogen måde er i tvivl og har spørgsmål vedrørende vores produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er eksperter i vores produkter, og vi kender vores branche. Det stiller os stærkt, når det kommer til at hjælpe dig med at købe den rette lampe.

Info@uniqueroom.dk

angel wall væglamper fra rubn lighting
0