LYSKILDER

Flotte lyskilder i eksklusive designs

Lyskilder: LED pærer i høj kvalitet og design

Når vi taler om udviklingen af lyskilder, nærmere bestemt pærer, har der tegnet sig et tydeligt billede af, at de tradtionelle pærer udskiftes til LED pærer. Det skyldes hovedsageligt, at LED pærer sparer langt mere energi end deres forgængere, de traditionelle glødepære og halogenpærer. Udvalget bliver større og større i takt med at kvaliteten forbedres. Det kan være svært at udskifte de gamle pærer med nye LED pærer, som koster væsentligt mere i indkøb. Men der er en masse fordele forbundet ved at skifte til LED lys. For det første er udviklingen af LED pærer kommet så langt, at du ikke kan se forskel på dem og glødepærer. Kvaliteten er simpelthen så høj. De har tilmed udviklet sig i sådan en grad, at de fås i samme varme lys, lysstyrke, graden af lysspredning og farvegengivelse som halogenpærer og glødepærer. Oven i det får du en levetid på mellem 20.000 og 25.000 timer ved at skifte til en LED pære.

Buster + punch LED pærer med varmt og blødt lys

Find den rette lyskilde

Man skal ikke tage fejl af, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige lyspære til sin lampe. Lyspærer har en stor betydning for varmen og skarpheden på lyset, samt hvor kraftigt det bliver. Derudover er det også vigtigt at overveje designet på en pære. Designet er nemlig vigtigt for at skabe det optimale lys, især hvis pæren er synlig.

Når du skal beslutte dig, hvilken lyspære du skal have til din lampe, skal du først vide, hvilken fatning din lampe bruger. De mest almindelige fatninger, der findes, er E27, E14, GU10, GU9, GU5.3 og GU4. Udover fatningen skal du også være bekendt med din lampes max watt, som altid står skrevet på den. Når du har fundet disse oplysninger frem, skal du beslutte, hvilken pærer du ønsker dig. Hos UniqueRoom anbefaler vi, at du vælger LED pærer, da de er energibesparende og er af høj kvalitet.

Når du vælger din LED pære, skal du også være opmærksom på, om farvetemperaturen er den rigtige. Farvetemperatur for en lyskilde betegner, hvordan vi oplever lyset – om det virker varmt eller koldt. Skalaen angives i Kelvin og går fra 0 til ca. 11.000. Lyskilder, der ligger lavt på Kelvin skalaen, oplever vi som varme. Og lyskilder, der ligger højt på skalaen, oplever vi som kolde. Hvis vi skal prøve at sætte det i perspektiv for dig, så ligger en glødepære på ca. 2.700K, halogenpære på ca. 3000K og dagslys mellem 5.000K og 11.000K. Du kan læse meget mere om, hvad farvetemperatur er her.

LED pærer med glas i flere farver

Tala: LED pærer i unikt design

Tala er en engelsk virksomhed, der er specialister i belysning. Deres fokus er på at skabe eksklusive LED pærer ved brug af en unik LED teknologi. Deres vision er centreret omkring at skabe LED pærer i et gennemført og smukt design på en bæredygtig måde. En LED pærer fra Tala sikrer dig et lys, du sjældent har set før. Tala producerer både LED pærer med et traditionelt udseende og eksklusivt udseende. Og man får især indtrykket af eksklusivitet, når man ser deres flotte serie af Voronoi pærer, som indebærer Voronoi I, II & III. Med disse får du skulpturelle og æstetiske pærer, der både kan hænge alene og flere sammen. Voronoi giver et blødt og varmt lys igennem det tonede glas fra den lange diode, der snor sig gennem pæren. Alle pærer er E27 fatning, og går godt til mange af vores loftlamper og pendler.

Tala LED pære i unikt design

Danlamp: Dansk design, når det er bedst

Danlamp er en institution i dansk erhvervsliv. Den er grundlagt i 1933 og har siden tidernes morgen produceret lyskilder af højeste kvalitet. Deres vedvarende passion for kvalitetshåndværk har resulteret i en position, som Danmarks førende producent af glødepærer. Vi er stolte af at have deres Edison pære i vores udvalg, da den er et ægte stilikon. Med Edison får du både et moderne designelement og en enestående lyskilde. Uanset om du har en rå eller elegant stil i dit hjem, så passer den ind. Den giver et ideelt varmt lys til at skabe stemning i hjemmet. Danlamp har fulgt med udviklingen og skabt en Edison pære med LED lys. Med den får du en mere energivenlig pære, uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Den er det perfekte match til de smukke kobber lamper fra AerisLumen.

aeris lumen gulvlampe i oxideret kobber
0