LOFTLAMPER

Forrygende udvalg af loftlamper og pendler
fra kompetente lampeproducenter

Hent inspiration i vores udvalg af loftlamper og pendler

Vi kommer ikke udenom at loftlamper spiller en væsentlig rolle i boligindretningen. De kan være med til at skabe nogle fantastiske rammer derhjemme, og det er som regel loftlampen, der står for at oplyse de store rum i boligen. Hos UniqueRoom kan du vælge blandt et fantastisk udvalg af loftlamper og pendler til alle boligens rum. Uanset om du søger en stilren pendel til at hænge over dit bord eller en smuk loftlampe til køkkenet, så har vi det. Du kan finde mange modeller af loftlamper og pendler, der giver dig den rette belysning og fuldender din indretning. Vi har udvalget til dig, du skal blot vælge den loftlampe, der går i tråd med din stil. Hent inspiration i det spektakulære udvalg af lamper fra brands som RUBN Lighting, ANOUR, Thorup Copenhagen samt AerisLumen.

Som sagt, så findes der mange typer af loftlamper, og derfor kan det godt være svært at vælge én. De findes i mange forskellige udgaver, men de har alle det til fælles, at de monteres i loftet. Der findes smukke hængende pendler, som hovedsageligt bruges som lampe over spisebordet. Der findes aflange loftlamper, der monteres helt tæt til loftet, og som udgør en solid grundbelysning i rummet. Der findes altså loftlamper til ethvert formål. Og deres design afgører som regel, hvilket formål de er bedst egnet til. Nogle er designet, så de oplyser hele rummet, og udgør derfor den primære lyskilde, mens andre giver et mere retningsbestemt lys.

anour pendel i oxideret kobber

Forskellen på loftlampe og pendel

For mange mennesker er det svært at vide forskellen på en loftlampe og en pendel. Definitionen på en pendel er en frithængende lampe fra loftet, hvor en loftlampe er fastmonteret til loftet på den ene eller anden måde. Den frithængende pendel eller “hængelampe” hænges typisk i en ledning, og præsenterer sig flot over køkkenborde, spiseborde og sofaborde. Loftlamper er gode valg i rum, hvor der er lavere til loftet som eksempelvis badeværelset eller soveværelset. Der er dog ikke en formel på, hvordan og hvor lamperne hører til. Det afhænger af dine præferencer og din bolig.

oxiderede kobber lamper til køkken

Skab iøjenfaldende indretning med loftlamper og pendler

Det vigtigste for dig, når du vælger din næste lampe, er at vælge den, der stemmer overens med din stil – både din personlige stil og din indretningsstil. Der er dog nogle faktorer, der er værd at overveje, inden du køber din nye loftlampe eller pendel. Skal den fungere som den primære lyskilde i stuen? I så fald er det vigtigt at vælge en pendel, der kan lyse hele rummet op. Er der derimod allerede belysning i rummet, kan du kombinere det med en loftlampe, der har mindre lysspredning.

Udover lysspredningen er det også væsenligt at indtænke, om det pågældende rum kræver en blød og varm belysning eller et mere koldt, hvidt lys. Det varme lys fungerer godt i rum, hvor du vil opnå en hyggebelysning, som eksempelvis soveværelset eller stuen. Det kan også være med til at fremhæve de arkitektoniske detaljer i rummet, da det highlighter mønster, struktur og farver på dit interiør. Det kolde hvide lys opfatter vi som blåtoner. Det betyder, at denne type lys er ideel i rum, hvor vi skal kunne se klart og tydeligt, hvad vi laver. Det kunne eksempelvis være i køkkenet, kontoret eller badeværelset. Du kan også vælge at kombinere koldt og varmt hvidlys for at skabe harmoni i belysningen.

Hos UniqueRoom finder du loftlamper og pendler, der kan opfylde dine behov. Vi har lamper, der sørger for hyggebelysning i stuen eller soveværelset. Og vi har også lamper, der forsyner dig med et fokuseret og retningsbestemt lys til hjemmekontoret. Der er loftlamper til enhver smag.

klase af oxiderede kobber lamper fra aeris lumen

Vælg den rigtige loftlampe

I et land som Danmark, hvor det ene halvår er præget af kulde og mørke, er belysningen uhyre vigtig. Den har nemlig stor betydning for, hvordan vi bruger vores hjem og er med til skabe et sundt indeklima. Derfor bør den primære funktion for en loftlampe eller pendel være at give det rigtige lys. Det bør være en lampe med en belysning, som passer til funktionen og stemningen, du ønsker i rummet. Derfor bør du indtænke funktion og effekt, når du skal vælge loftlamper til stue, køkken, badeværelse og soveværelse. Dog er det stadig vigtigt at vælge et design, du kan lide.

Det kan være en fordel at blande flere typer lamper i et rum, da vi oftest bruger et rum til flere ting. Det er ikke usandsynligt, at vi samler venner og familie i ét rum – eksempelvis køkkenalrummet. I køkkenalrummet ser man tit, at der både laves mad, arbejdes ved computeren og laves lektier. Derfor er der brug for at kombinere flere typer af lamper. Du kan eksempelvis vælge at gå med designerlampe fra RUBN Lighting, der oplyser hele rummet. Det kan du kombinere med arbejdslys fra smuk og funktionel bordlampe blandt vores store udvalg. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne med råd og vejledning. Du kan kigge ned i butikken på Amager Strandvej 110A eller skrive til os: info@uniqueroom.dk

anour x model pendel i messing
0