BORDLAMPER

Praktiske og dekorative bordlamper

Bordlamper til hjemmet og kontoret

Med en bordlampe har du en lampe, der giver dig fuld fleksibilitet. da den kan anvendes mange steder i boligen. En bordlampe er karakteriseret ved, at den har en fod og kan stilles enten på borde, i vindueskarme, på hylder eller natborde. Den kan altså bruges på mange måder. Den er ideel som skrivebordslampe på hjemmekontoret, når du arbejder ud på aftenen. Du kan også anvende bordlampen som natbordslampe i soveværelset, hvis du er typen, der godt kan lide at læse om aftenen. Det giver dig tilmed et behageligt lys at vågne til om morgenen. En bordlampe er på mange måder en praktisk og fleksible lampe, og så findes der mange bordlamper i fantastisk flotte designs.

De fleste rum i hjemmet har brug for belysning fra flere kilder, for at kunne oplyse alle hjørner af boligen. Derfor ser vi mange, der kombinerer loftlamper og pendler sammen med bordlamper, væglamper eller gulvlamper. På den måde kan du placere de forskellige lamper rundt i rummet, hvor de kan supplere hinanden. Hos UniqueRoom har vi bordlamper i forskellige størrelser, varianter og designs, så du kan finde netop den, der passer dig bedst. Uanset om du leder efter natbordslampen, der skal tjene som læselampe eller den funktionelle skrivebordslampe til hjemmearbejdet, så kan du finde den i vores udvalg. Du bør altid spørge dig selv, hvordan din nye bordlampe passer ind i din indretningsstil, uden at du skal gå på kompromis. Hvilken funktion skal bordlampen have i boligen? Vi har mange bordlamper, der både er funktionelle og dekorative.

rubn lighting miller bordlampe messing og grå

Find den rette skrivebordslampe

Hvis du er typen, der ofte arbejder eller studerer derhjemme, er det nødvendigt at have et godt arbejdslys ved skrivebordet. Her er det vigtigt at vælge en funktionel bordlampe, som kan give det nødvendige lys at arbejde i. Vi har bordlamper, der tjener som skrivebordslampe, grundet deres udformning. Med sådanne skrivebordslamper kan du justere og tilpasse lysretningen, så du altid har det mest optimale lys. Udformningen og det justerbare lys gør også, at du kan stille lampen på bordet, hvor den ikke er i vejen for computer, bøger eller noget tredje. Vi har et godt udvalg af skrivebordslamper som både er funktionelle og dekorative. Se eksempelvis Lektor Desk serien fra svenske RUBN Lighting, som er deres svar på en funktionel og dekorativ en skrivebordslampe. Den findes i flere forskellige materialer og farver, så du kan finde netop den, der går i tråd med indretningen.

skrivebordslampe i messing fra rubn lighting

Find den rette natbordslampe

Soveværelset er et af de absolut vigtigste rum i hele boligen. Du tilbringer faktisk omkring 1/3 af dit liv i soveværelset, så det skal selvfølgelig være tiptop. Og man kan hellere ikke have et lækkert soveværelse uden at have en smuk natbordslampe. Natbordslampen gør nemlig en forskel i soveværelset. Udover at være dekorativ kan natbordslampen give dig den behagelige og varme belysning, der er ideelt i et soveværelse. Det varme og bløde lys skaber en behagelig atmosfære, når du læser i din bog, avisen eller bare ser TV. Leder du efter en stilren natbordslampe eller en mere traditionel en af slagsen? Uanset hvilken én, du leder efter, så har vi en lampe, der passer til dine behov. Vi mener nemlig, at både du og dit natbord fortjener en fantastisk bordlampe. Se eksempelvis den smukke T-Model med integreret lysdæmper fra Anour, der bare udstråler elegance. 

t model bordlampe i messing fra anour

Bordlamper i alle afskygninger

Vi har bordlamper i et væld af materialer, størrelser og designs. Vi har traditionelle bordlamper, som kan fungere som funktionelle skrivebordslamper. Vi har elegante og minimalistiske bordlamper, der kan stå på natbordet eller i vindueskarmen i hyggekrogen. Mulighederne er mange. Du finder også lamper i et utal af farver, som tæller alt fra klassiske farver som sort og hvid, der integrerer sig, uden at tiltrække for meget opmærksomhed. Og så har vi lamper, der er mere iøjenfaldende. Materialerne er der også flere at vælge mellem. Vi har bordlamper i messing, jern, stål og aluminium. Bliv inspireret i vores udvalg.

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er eksperter i vores produkter, og vi kender vores branche. Det stiller os stærkt, når det kommer til at hjælpe dig med at købe den rette lampe.

info@uniqueroom.dk

smuk t-model bordlampe fra anour
0