Dansk møbelbrand, der specialiserer sig i møbler, belysning og interiør til et kvalitetsbevidst publikum

LÆS MERE

PENDANT

Loftlampe →

WALL LAMP

Væglampe →

NOEL CHAIR

Noel Chair →

NOEL LOUNGE

Noel Lounge Chair →

BAR & COUNTER STOOL

Bar & Counter Stole →

SEAT CUSHION

Hynder Hynder til Noel Chair, Bar & Counter Stools →

BLACK OAK DINING TABLE

Sort Egetræs Spisebord ->

THORUP COPENHAGEN

Thorup Copenhagen er et dansk møbelbrand etableret i København i 2017 af designeren Kasper Thorup, som er uddannet MA i møbeldesign fra The Royal Danish Academy of Fine Arts 2017.

Kasper har sit speciale i møbeldesign, belysning og interiør til dagligdagen. Han sigter efter at skabe tidløse, moderne møbler og interiør, der er minutiøst skræddersyet til den moderne livsstil. Hos Thorup Copenhagen er de af den overbevisning, at godt design og håndværk holder i generationer, og arbejdet skal have sin berettigelse i nutiden og fremtiden.

Thorup Copenhagens møbler er karakteriseret ved rene designlinjer og rå materialer, som giver dem et moderne og industrielt udtryk. Hovedpersonen selv beskriver det som en nyfortolkning af skandinavisk design, hvor han går på kant form og æstetik.

Kasper Thorups solide håndværk og blik for innovativt design blev også belønnet, da han i 2019 blev udvalgt som designtalent til at deltage i TV-programmet “Danmarks næste klassiker” på DR1. Hans stol, Noel Chair, løb med prisen og vandt for bedste design i kategorien spisebordsstol.

Thorup Copenhagens sortiment er dog meget mere end den prisvindende Noel Chair. Det indebærer alt fra spisebordsstole, reoler, spiseborde til pendler og væglamper.

Møbler i skandinavisk design

I Danmark kan vi bryste os af stolte designtraditioner, der har banet vejen for mange topkvalificerede danske møbelbrands. Hos UniqueRoom er vi selv forhandler af nogle danske brands som Eberhart Furniture, ANOUR og Overgaard & Dyrman, der på fornemmeste vis viderfører designarven.

Udover at være inspireret af de skandinaviske designtraditioner henter Thorup også inspiration fra industrielle bygninger og områder, samt den rå og dristige natur. Med alle disse inputs forsøger han hele tiden at skabe nye og innovative designs. Med udgangspunkt i hjemmets funktion designer han minimalistiske, elegante og moderne møbler, der viser en ny, modig side af skandinavisk design. Dermed skaber han møbler, der kan indgå i vores dagligdag, hvor alle overflødige detaljer er skåret fra, med et vedvarende fokus på høj kvalitet. 

Noel Chair kollektionen

Noel Chair kollektionen fra Thorup Copenhagen indebærer en række moderne stole, som tæller spisebordsstole, loungestole og barstole. Stolene er skabt i langvarige og holdbare materialer og er designet med et tidløst aspekt i tankerne. Stolenes design bygger på en vision om skabe en nærmest gennemsigtig stol. Netop dette gør, at stolene udstråler en lethed. De består alle af et let og elegant stålstel, der er optrukket med en eksklusiv flagline af lækker uld, der sørger stor siddekomfort. Hver stol produceres i Danmark i tæt samarbejde med dygtige håndværkere.

Patrone kollektionen: Pendler og væglamper

Thorup Copenhagens Patrone kollektion består af moderne lamper i form af pendler og væglamper. Den minimalistiske og stilrene cylinderform af lamperne er skabt i diamantskåret massivt messing og kommer i tre farver: messing, brun og sort. Deres enkle design har et touch af industrielt udtryk, hvor der også er fokus på funktionaliteten. Alle lamper er udformet med omhu i Danmark i tæt samarbejde med dygtige håndværkere.

Hos UniqueRoom har vi et smukt udvalg af lamper i alle afskygninger. Gå på opdagelse i alt fra bordlamper, gulvlamper til loftlamper og væglamper

0