JUUL 954 Sofa

PRISER FRA: 15.990

Udsøgt JUUL 954 sofa fra Juul Furniture, designet af Jens Juul Eilersen. Denne Juul 954 sofa er skabt som den ideelle sofa til afslapning i stuen, men kan også placeres på kontoret eller i hotellobbyen.

Sofaen kombinerer enkelt design, god siddekomfort og et solidt håndværk, som blot karakteriserer alle JUUL sofaer. Denne 954 sofa består af et stel i massiv træ samt hjørneben i børstet, rustfrit stål.

Den kan fås i tre størrelser:

  • 200 x 83 cm (2,5 pers.)
  • 220 x 83 cm (3 pers.)
  • 240 x 83 cm (3,5 pers.)

Du kan vælge JUUL 954 sofaen i forskellige polstringer i et væld af stof og lædertyper.

Bemærk!

Der findes kampagnepriser på visse polstringer til denne JUUL 954 sofa: Amdal, Bardal, Stone, Prune, Pumpkin, Tobacco og Prestige. Du kan se udvalget af polstringer herunder.

Hos UniqueRoom ved vi, at størrelsen, polstringen og designet på en sofa er afgørende for boligen. Sidder du derfor med spørgsmål eller forespørgsler, er du altid velkommen til at skrive på info@uniqueroom.dk eller ringe på 53 69 43 73.

Til denne JUUL 954 sofa er det muligt at tilkøbe sortlakerede ben i rustfrit stål (1010 kr pr. sofa).

Derudover kan du også tilkøbe træben i to størrelser 175 x 40 x 40 mm eller 175 x Ø50 m (400 kr. pr. sofa).

  • Eg natur sæbe
  • Eg natur lakeret
  • Eg olieret
  • Eg sortbejdset

Jens Juul Eilersen – En erfaren møbeldesigner:

Møbeldesigneren, Jens Juul Eilersen, har over 50 års erfaring indenfor design af møbler. Det har givet ham en ekspertise, viden og en sans for detaljer, som ikke er set mage. Alle JUUL sofaer produceres eksempelvis af kvalitetsmaterialer af dygige håndværker på egne fabrikker. Dermed sørger JUUL Furniture for, at din sofa er af den højeste mulige kvalitet. Det understøttes også af det træ, der tages i brug. Det har en utrolig holdbarhed og gør, at sofaerne kan stå modstå slitage i generationer. Alle JUUL sofaer fremstilles uden kemikalier, som gør, at de bibeholder en neutral lugt, når det kommer ind i boligen. Et andet vigtigt element i produktionen af  en JUUL sofa, er bæredygtighed og sikkerhed. Limen, der anvendes til sofaerne, er eksempelvis helt fri for sundhedsfarlige kemikalier.

 

0