JUUL 301 sofa

PRISER FRA: 18.990

Moderne JUUL 301 sofa fra JUUL Furniture, designet af Jens Juul Eilersen. Med en vision om at skabe en elegant og moderne sofa med høj komfort er denne et mesterstykke.

Denne JUUL 301 sofa kommer med stel i massiv træ samt hjørneben i børstet, rustfrit stål. Den fås i to forskellige størrelser:

  • 220 x 93 cm (3 pers.)
  • 240 x 93 cm (3,5 pers.)

Samt betræk i et bredt udvalg af stoffer og lædertyper.

Bemærk!

Der er kampagnepriser tilknyttet visse polstringer på denne 301 sofa: Amdal, Bardal, Stone, Prune, Pumpkin, Tobacco og Prestige. Du kan se udvalget af polstringer herunder.

Vi ved, at størrelse, polstring og design er afgørende for at vælge den rette sofa til boligen. Har du derfor spørgsmål eller forespørgsler, er du altid velkommen til at skrive på info@uniqueroom.dk eller ringe på 53 69 43 73.

Det er muligt at tilkøbe sortlakerede ben i rustfrit stål til denne JUUL 301 sofa (1010 kr pr. sofa).

Derudover kan du tilkøbe træben i to størrelser 175 x 40 x 40 mm eller 175 x Ø50 mm. (400 kr. pr. sofa).:

  • Eg natur sæbe
  • Eg natur lakeret
  • Eg olieret
  • Eg sortbejdset
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Designer – Jens Juul Eilersen:

Grundet sin enorme erfaring indenfor møbeldesign har Jens Juul Eilersen et indgående kendskab til og forståelse for, at det er de små detaljer, der tæller.

Af den grund produceres alle JUUL sofaer på deres egne fabrikker af dygtige håndværker. Det betyder, at du med garanti får møbler af høj kvalitet og solidt håndværk, når du køber fra JUUL Furniture. Eksempelvis er det træ, der benyttes, af så høj kvalitet, at det giver sofaerne høj holdbarhed samt evnen til at modstå slitage over lang tid. Og det er til trods for et design, der udtrykker en let og fleksibel struktur. 

Alle JUUL sofaer produceres uden brug af kemikalier, som sikrer dem en neutral lugt. En anden afgørende værdi i fremstilling af JUUL møbler er bæredygtighed og sikkerhed. Eksempelvis er limen, som sofaerne er samlet med, fri for sundhedsfarlige kemikalier.

0