Eksperter indenfor belysning og lampedesign siden 1951 – Læs mere 

LONG JOHN

Serien →

LONG KENNEDY

Serien →

LONG LORD

Serien →

ANGEL

Serien →

BLOOMSBURY

Serien →

COPPOLA

Serien →

HOLBORN

Serien →

JOEY

Serien →

KENNEDY

Serien →

LEKTOR

Serien →

LORD

Serien →

MILLER

Serien →

MONROE

Serien →

PALAZZO

Serien →

VOLUME

Serien →

RUBN Lighting by Niclas Hoflin

Eksperter indenfor belysning og lampedesign siden 1951

RUBN lamper er noget helt specielt. Siden 1951 har de skabt designer lamper og belysning til både privat og erhverv. Drømmen startede hos de to brødre, Uno og Östen Kristiansson, som med over 60 års erfaring indenfor produktion af designer lamper og kreative lampedesign, anses for at være pionerer indenfor området. Lige siden begyndelsen har produktionen foregået på deres 6000 m2 store fabrik i Sverige. Fabrikken har været epicentret for de tusindevis af RUBN lamper, der har vundet indpas i private hjem, virksomheder og organisationer. Om det er den ideelle køkkenlampe eller den helt rigtige kontorbelysning, du leder efter, så har RUBN lamper, der opfylder alle krav. Alle deres lamper er håndlavet, hvilket er med til at sikre, at kvaliteten på alt belysning er i top. 

Designer lamper, der pynter og giver god belysning

Lamper spiller en central rolle i indretning af alle typer af lokaler. Hvad end det er stuen, køkkenet, kontoret eller mødelokalet, så kan den rigtige lampe skabe lige dén stemning eller dét udtryk, du leder efter. Det ved de hos RUBN, hvorfor deres overordnede mission altid har været at give kunden muligheden for at opleve en fantastisk synergi mellem materiale, lampedesign og funktionsevne. Det handler om at vælge det lampedesign, der pynter, men samtidigt sørger for, at det behagelige lys er tilstede. For belysning er mere end blot æstetik og design. Det handler også om at skabe et godt og behagligt indeklima. Når halvdelen af året er præget af mørke og kulde, spiller belysning en central rolle for at skabe et rart miljø. Men hvordan vælger du så den rigtige designer lampe? Vi ved, det kan være en omfattende opgave at vælge den lampe, der opfylder begge behov. Derfor præsenterer vi dig for nogle af RUBN’s flotte designer lamper, som du kan søge inspiration i. Det er tidløs lampedesign, der aldrig går af mode.  

Long John – Klassisk designer lampe med individuelt design

Denne skønhed af en loftlampe, præsenterer sig flot i langt de fleste rum i boligen eller virksomheden. Vi har set flere eksempler på kunder, der har monteret den som køkkenlampe, hvor den hænger flot over køkkenøen eller over spisebordet. Samtidigt har den også et look og et design, der gør den velegnet som kontorbelysning – enten i mødelokalet eller frokostlokalet. Lampen tilbyder mange muligheder. Det afhænger af dine behov.

Long John-lampen er en evergreen, og den er med sit industrielle look blevet utrolig populær både hos private og virksomheder. Vi taler her om tidsløst design, som holder i en evighed. Loftlampen findes i fem forskellige størrelser samt i et utal af materialer. Kan du forestille dig at have denne smukke designer lampe hængende i dit køkken? Eller vil den passe perfekt, som belysning til kontormiljøet?

Find den helt rigtige længde og materiale, så du vælger den lampe, der indfrier dine behov. Lampen kommer med GU10 dæmpbare 5 watts LED pærer, så du ikke behøver at købe dem seperat. LED pærerne giver en belysning, der gør den velegnet som arbejdslys eller over spisebordet. Samtidigt kan spotsene justeres, så du kan få retningsbestemt lys.

 

Coppola – Kugleformet lampedesign med sjæl

Denne skønne loftlampe ærer de gamle dyder indenfor lampedesign. Det er en hyldest til en gammel måde at skabe designer lamper på. Hver enkelt glaspendel er mundblæst, hvilket giver loftlampen den flotte kugleform. Fatningen er lavet i støbejern, hvor der også inkorporeret nogle flotte messingdetaljer, der giver loftlampen et lækkert udtryk. Glaspendlen findes i fire forskellige størrelser. Afhængigt af øjnene, der ser, kan denne loftlampe bruges i flere forskellige indretningsprojekter. Det er kun kreativiteten, der sætter grænser.

Søger du eksempelvis et klart lys over køkkenøen, kan du med fordel skabe en klase med flere lamper, så de udgør en samlet køkkenlampe. Søger du derimod et mere dæmpet og hyggeligere lys, kan du nøjes med at vælge en. Der er mange muligheder. 

Angel 500 – Den moderne og æstetiske lysekrone

Vi er helt vilde med dette lampedesign. Lysekronen har nærmest et look, der minder om noget, der kommer ud af en science fiction film – og det ser super lækkert ud. Den moderne Angel 500 lysekrone er designet af RUBN’s nuværende ejer og førende designer, Niclas Hoflin. Den stilrene lampe udgøres af fem lyskilder, der er placeret rundt om et center, og giver lampen et unikt design. Der er virkeligt kræset for detaljen. Lampen er lavet i massivt, børstet stål og massivt, børstet messing, så det afhænger af, hvilket udtryk du er til.

Lysekronen findes i fire forskellige størrelser, så du kan vælge lige den længde, der passer i dit rum. Vi har set eksempler på kunder, der har fået installeret lampen som kontorlampe, da den giver et fantastisk lys, som er ideelt i større rum. Lampen kommer virkelig også til sin ret i rum, hvor der er lidt højere til loftet, som eksempelvis en kontorbygning eller restaurant. Her får den virkelig lov at shine. 

Hvis du er lige så vild med lysekronen, som vi er, kan du med fordel hente mere inspiration ved at udforske hele vores Angel-kollektion.

RUBN – designer lamper for enhver

Nu har vi præsenteret dig for tre typer af RUBN lamper, som repræsenterer svensk design i sit es. Den skandinaviske stil skinner virkeligt igennem i deres lampedesign. Vi har indsnævret indlægget til loftlamper, for ellers kunne vi blive ved. For RUBN har designer lamper til enhver setting. Hvad enten du søger en lampe til privaten eller til virksomheden, har RUBN med garanti en lampe i deres sortiment, som går i tråd med din smag. Lamperne er i top kvalitet og i et tidsløst design, hvorfor de kan holde i generationer.

Er du ved at igangsætte et renoveringprojekt eller ved at bygge nyt? Så kan du søge inspiration i deres udvalg af væglamper, bordlamper og loftlamper, og lade drømmene udfolde sig. Vi har ligeledes et stort udvalg af lamper fra producenter som Buster + Punch, som er utrolig dygtige til at designe moderne lamper. Du kan gå på opdagelse i deres sortiment af lamper og hardware.

Måske har du allerede fundet din køkkenlampe eller lige præcis den kontorlampe, der pifter kontorindretningen op, blandt udvalget af designer lamper. Men har du stadig et par spørgsmål eller en forespørgsel, er du mere end velkommen til at kontakte os.

info@uniqueroom.dk

 

0