Dansk møbelbrand,

der producerer møbler af høj kvalitet,

som hylder skønheden i solide materialer.

_

WINTER SALE!

Spar op til 60%

 

Slutter 28 Februar

www.uniqueroom.dk/winter-sale/

COFFEE TABLES

Sofaborde →

HECTOR TABLES

Spiseborde →

ALDRIC TABLES

Caféborde →

GASPARD

Plankebord →

CHAIRS

Spisebordsstole →

BAR STOOLS

Barstole →

Dansk møbeldesign fra Eberhart Furniture

Hos UniqueRoom finder du dit næste unikke møbel. Vi har danske design møbler, der bygger på kvalitet og godt håndværk. Vores udvalg af danske design møbler kommer fra Fyns stolthed, Eberhart Furniture. De er inspireret af dansk designs guldalder, og gør deres ypperste for at videreføre det gode navn, som møbelgudalderen har. Og det gør de til perfektion, samtidigt med at de er nyskabende. Hvad enten du skal indrette stuen eller kontoret, har de design møbler, der skiller sig ud og giver rummet et særpræg. Indretningen af din bolig skal afspejle din stil, så derfor er dit valg af møbler, interiør og belysning meget vigtigt. Vi har alle en subjektiv holdning til indretning og stil, og tidens trends ændrer sig hele tiden. Men noget, der altid vil bestå, er dansk møbeldesign. Og møbler fra Eberhart er dansk design, når det er allerbedst.

sortiment af runde spiseborde og caféborde

Flotte design møbler fra Eberhart Furniture

Fyn er fin, fordi historien om Eberhar Furniture finder sted på Fyn. Virksomheden blev grundlagt i 2014 af fætrene Esben Christoffersen og Rune Vigil, som lærte deres designkundskaber fra deres bedstefar. Han var en velanset arkitekt og møbelsnedker, og videregav sin viden til hans børnebørn. Det har udstyret drengene med nogle tydelige kvaliteter, som gør dem i stand til at producere danske designer møbler i topkvalitet. De har specialiseret sig at designe og producere borde med bordplader i beton. Foruden deres dygtige arbejde med beton, benytter de også massiv eg for at fuldende det smukke udtryk på deres borde. Derudover er de også dygtige til at skabe design møbler i stål, messing og kobber. Der ligger altså en fascinerende historie bag tilblivelsen af Eberhart Furniture.

Du kan læse hele historien om de to fætre her.

firkantede sofaborde af fiberbeton fra eberhart furniture

Rustikke betonborde og et lækkert rundt spisebord

Eberhart Furniture producerer naturlige møbler i solide råmaterialer af højeste kvalitet, der sværger til godt håndværk og enkelt design. Deres bud på et rundt spisebord i form af Hector bordet er exceptionelt. Det er et funktionelt bord, der grundet sin runde form, kan have plads til mange gæster. Udover at Hector kan bruges som rundt spisebord, udfylder det også rollen som mødebord. Men det er ikke kun spisebordet, der skal have al opmærksomheden, for Eberhart laver også caféborde og sofaborde. De producerer elegante caféborde og rustikke sofaborde, der både er funktionelle, unikke og med tiden får en flot patina. Så er du på udkig efter et lækkert rundt spisebord? Så er Hector svaret. Eller søger du et rustikt sofabord, kan det være du forelsker dig i Little Otto. Vi har et solidt udvalg af borde, og hvis står du og mangler en kobber lampe at hænge over spisebordet, kan du klikke her.

rundt spisebord i selskab med spisebordsstole

Sid behageligt med flotte spisebordsstole og barstole

Du kender det sikkert. I sidder rundt om spisebordet i godt selskab med dejlig mad, og ingen gider at tage hjem. Når man bruger så mange timer rundt om spisebordet, så er det essentielt, at man sidder behageligt. Derfor skal man ikke gå på kompromis med sine spisebordsstole. Hos UniqueRoom har vi spisebordsstole fra Eberhart Furniture, der komplimenterer deres spisebord. Det er stolenes elegance kombineret med spisebordets maskulinitet, der giver et fuldendt og unikt look.

Spisebordsstole er dog ikke det eneste Eberhart udmærker sig i. De laver nemlig også nogle fede og behagelige barstole. Og barstole er populære og praktiske i samtalekøkkenet, fordi de samler venner og familie. Så når I endelig får rejst jer fra bordet, kan du passende invitere dine gæster hen at sidde i dine nye barstole. Gå på udkig i Eberharts univers af moderne og elegante spisebordsstole og barstole.

spisebordsstole fra eberhart furniture
0