Eberhart Furniture – danske designmøbler

Eberhart producerer møbler af høj kvalitet
der hylder skønheden i solide materialer
 

HECTOR SPISEBORD

Spiseborde →

COFFEE TABLES

Sofaborde →

ALDRIC TABLES

Caféborde →

GASPARD

Plankebord →

CHAIRS

Spisebordsstole →

Dansk møbeldesign fra Eberhart Furniture

Hos UniqueRoom finder du dit næste unikke møbel. Vi har danske design møbler, der bygger på kvalitet og godt håndværk. Vores udvalg af danske designmøbler kommer fra Fyns stolthed, Eberhart Furniture. De er inspireret af dansk designs guldalder, og gør deres ypperste for at videreføre det gode navn, som møbelgudalderen har skabt sig. Og det gør de til perfektion, samtidigt med at de er nyskabende.

Hvad enten du skal indrette stuen eller kontoret, har de design møbler, der skiller sig ud og giver rummet et særpræg. Indretningen af din bolig skal afspejle din stil, så derfor er dit valg af møbler, interiør og belysning meget vigtigt. Vi har alle en subjektiv holdning til indretning og stil, og tidens trends ændrer sig hele tiden. Men noget, der altid vil bestå, er dansk møbeldesign. Og møbler fra Eberhart Furniture er dansk design, når det er allerbedst.

Runde Hector spiseborde fra Eberhart Furniture
rustikke, firkantede sofaborde fra eberhart furniture

Flotte designmøbler fra Eberhart

Fyn er fin, fordi historien om Eberhar Furniture finder sted på Fyn. Virksomheden blev grundlagt i 2014 af fætrene Esben Christoffersen og Rune Vigil, som lærte deres designkundskaber fra deres bedstefar. Han var en velanset arkitekt og møbelsnedker, og videregav sin viden til hans børnebørn. Det har udstyret drengene med nogle tydelige kvaliteter, som gør dem i stand til at producere danske designmøbler i topkvalitet. De har specialiseret sig i at designe og producere borde med bordplader i fiberbeton. Foruden deres dygtige arbejde med beton, benytter de også massiv eg for at fuldende det smukke udtryk på deres borde. Derudover er de også dygtige til at skabe design møbler i stål, messing og kobber. Der ligger altså en fascinerende historie bag tilblivelsen af Eberhart Furniture.

Du kan læse hele historien om de to fætre her.

Rustikke betonborde og et lækkert rundt spisebord

Eberhart Furniture producerer naturlige møbler i solide råmaterialer af højeste kvalitet, der sværger til godt håndværk og enkelt design. Deres bud på et rundt spisebord i form af Hector bordet er exceptionelt. Et Hector bord kan du bruge i flere henseende. Det oplagte valg er at bruge Hector som spisebord, da det er et funktionelt bord, der grundet sin runde form, kan have plads til mange gæster. Men udover dette kan det også bruges som mødebord i forretningssammenhænge. Som et rundt mødebord i bestyrelseslokalet eller mødelokalet har Hector også sin ret. Men det er ikke kun spisebordet, der skal have al opmærksomheden, for Eberhart laver også caféborde og sofaborde. De producerer elegante caféborde og rustikke sofaborde, der både er funktionelle, unikke og med tiden får en flot patina. Så er du på udkig efter et lækkert rundt spisebord? Så er Hector svaret. Eller søger du et rustikt sofabord, kan det være du forelsker dig i Little Otto. Vi har et solidt udvalg af borde, og hvis du står og mangler en lampe at hænge over spisebordet, har vi belysning fra lampeproducenter som RUBN og ANOUR.

Hector spisebord med spisebordsstole fra Eberhart Furniture
rektangulært spisebord med spisebordsstole fra eberhart furniture

Sid behageligt med flotte spisebordsstole og barstole

Du kender det sikkert. I sidder rundt om spisebordet i godt selskab med dejlig mad, og ingen gider at tage hjem. Når man bruger så mange timer rundt om spisebordet, så er det essentielt, at man sidder behageligt. Derfor skal man ikke gå på kompromis med sine spisebordsstole. Hos UniqueRoom har vi spisebordsstole fra Eberhart Furniture, der komplimenterer deres spisebord. Det er stolenes elegance kombineret med spisebordets maskulinitet, der giver et fuldendt og unikt look.

Spisebordsstole er dog ikke det eneste Eberhart udmærker sig i. De laver nemlig også nogle fede og behagelige barstole. Og barstole er populære og praktiske i samtalekøkkenet, fordi de samler venner og familie. Så når I endelig får rejst jer fra bordet, kan du passende invitere dine gæster hen at sidde i dine nye barstole. Gå på udkig i Eberharts univers af moderne og elegante spisebordsstole og barstole. For at se hele vores sortiment af siddepladser, kan du klikke her.

Har du spørgsmål vedrørende vores Eberhart møbler?

Vi ved, det kan være svært at vælge det rette møbel til boligen. F.eks. findes der tre størrelser af det flotte Hector spisebord, samtidigt med at det findes i en bred variation af materialer og kombinationer. Derfor kan der forekomme opklarende spørgsmål eller opstå en undren hos dig.

Så hvis du sidder inde med spørgsmål, forespørgsler eller andet vedrørende vores borde og stole fra Eberhart Furniture, er du mere end velkommen til at skrive til os på info@uniqueroom.dk eller ringe på 53 69 43 73. Vi er eksperter i vores felt og mere end villige til at rådgive og hjælpe dig med at vælge det rette møbel til hjemmet. 

Er du i nærheden af eller bor i København kan du kigge forbi vores showroom på Amager Strandvej 110A, hvor du har mulighed for at se et bredt sortiment af Eberharts møbler. Udvalget tæller caféborde, sofaborde, spiseborde og stole, som er integreret i vores butik i en naturlig og hjemlig setting.

0