DISTRICT EIGHT BORDE

show blocks helper

COLLECTION

COLLECTION

COLLECTION

COLLECTION

GAMES

COLLECTION

FINISH

WOOD

FABRIC

KATEGORI

MODEL

FINISH

KATEGORI

STØRRELSE

FINISH

MODEL

FINISH

STEL

TILLÆGSPLADER

FINISH

VARE

BRANDS

MODEL

TRÆ

LÆDER

VARIANT

SEAT CUSHION

NUANCE

STØRRELSE

FABRIC/STEEL

JUUL SOFA NUANCE

Borde

spisebord af massivt træ

Unikt udvalg af borde

Hos UniqueRoom forhandler vi borde af høj kvalitet i flere forskellige afskygninger og designs. Vi har runde borde, små borde, store borde, borde i træ – alle designet og produceret af District Eight. Hvert bord er designet med omhyggelig præcision og passion for godt håndværk. Leder du efter et nyt bord til din bolig, er du kommet til det rette sted. Hvad end du søger et rundt sidebord, et lækkert hjørnebord eller et sofabord i massivt egetræ, så kan du finde det i vores udvalg af District Eight borde.

Skrivebord i massivt træ – med skuffer

Et skrivebord er et møbel, der vinder mere og mere indpas i de danske hjem. Det er oftest her, at folk har deres computer stående, og dermed omdanner det til en arbejdsstation. Det er et perfekt møbel til dig, der arbejder hjemmefra, mangler et sted at lave lektier eller for dig, der blot savner et sted i boligen, hvor du kan sidde og arbejde uforstyrret. Uanset om du er studerende, eller har friheden til at arbejde hjemmefra, kan det være fordelagtigt at have et sted, hvor du kan arbejde fokuseret. Og med et skrivebord fra District Eight får du et skrivebord, der tjener netop det formål.

De laver skrivebord i massivt træ med integrerede skuffer, hvor du kan opbevare dine noter, vigtige papirer, skriveredskaber og meget mere. Dermed kan du sikre, at der er organiseret ved dit skrivebord. Mangler du et godt arbejdslys, så har vi et bredt udvalg af gode bordlamper til dig, så du har de rigtige arbejdsforhold.

skrivebord med skuffer

Sofabord i træ

Stuen er et af boligens mest centrale rum. I stuen samler vi familie og venner og hygger med hinanden til langt ud på aftenen. Der er også i stuen, du slapper af foran TV’et med en god film og en kop varm aftenkaffe.

Hos UniqueRoom har vi fornøjelsen af at være forhandler af nogle flotte sofaborde i massivt egetræ fra District Eight. Disse sofaborde har en god størrelse og har et industrielt samt moderne udtryk. Det er et praktisk og brugbart sofabord, hvor du har mulighed for at opbevare fjernbetjening, mobiloplader, TV-blade og meget mere. Fuldend udtrykket med en skøn plante som dekoration. Vi har flotte Green Factory terrarier, som vil være et flot supplement til sofabordet.

moderne sofabord i træ

Runde sideborde og hjørneborde

Med et rundt sidebord fra District Eight tilfører du elegance og funktionalitet til rummet. Og dette er uden at møblet virker stift eller kantet. Med et rundt hjørnebord har du mulighed for at være kreativ, da det nemt kan stilles i hjørner og afkroge i stuen, i kontoret eller i soveværelset. Vores udvalg af sideborde og hjørneborde er unikt, og vi har borde i massivt træ og massivt beton. Derudover findes de i både høj og lav udgave – afhængigt af hvad dine præferencer er.

Med et rundt sidebord har du mulighed for at opbevare ting og dekorere det. Det kan være med i form af en flot lysestage fra Buster + Punch. På denne måde er hjørnebordet eller sidebordet et praktisk møbel, som også er et dekorativt element og god udnyttelse af pladsen.

0