DISTRICT EIGHT OPBEVARING

DISTRIKT

Distrikt Serien →

DRIFT

Drift Serien →

THEO WALL

Theo Wall Serien →

Opbevaringsmøbler til alle boligens rum

moderne kommode i egetræ

Indret hjemmet med moderne opbevaringsmøbler 

Vi kender alle til at have et hjem, der roder lidt til tider. I sådanne tilfælde er det godt at have møbler til opbevaring, så du kan skabe orden. Ved at kombinere reoler, skænke, kommoder og hylder kan du skabe en funktionel indretning, der gør det nemt for dig at holde orden i boligen. Der findes dog også opbevaringsmøbler, som også er dekorative og flotte, og sætter et særpræg på din indretning.

Hos UniqueRoom finder du små og store samt høje og lave opbevaringsmøbler i form af reolsystemer, kommoder, skænke og hylder. District Eight laver opbevaringsmøbler af høj kvalitet og i de bedste materialer, som med sikkerhed vil udgøre et dekorativt element til indretningen.

Reoler og reolsystemer

træ reolsystem med opbevaringsplads

En reol eller et reolsystem er en ideel løsning for dig, som ønsker et organiseret hjem, uden at bruge for meget gulvplads. Vi har alle en indretningsstil, der kræver forskellige behov for opbevaringsmøbler. Nogle foretrækker at have alt synligt fremme, så reolen pyntes med bøger, film, billeder og små souvenirs. Andre kan bedre lide at gemme tingene væk, så det ikke går ud over den ellers ryddelige indretning i rummet.

Hos UniqueRoom finder du moderne reoler og reolsystemer til både stue, entré og soveværelse fra District Eight. Reoler er det ideelle møbel til entréen, hvor du kan smide dit overtøj, lægge din taske eller blot pynte med accessories. Derudover er det også optimalt at have en reol til stuen, som du kan sætte et personligt præg med. District Eight har designet Theo Wall-serien som består af flotte og åbne reolsystemer med forskellige formål. Serien indeholder alt, hvad du har brug for til at organisere dit hjem eller arbejdsområde. Alle komponenter er lavet i høj kvalitet og flot design. 

Vælg et reolsystem med et integreret skrivebord, så du både har opbevaringsmuligheder og en arbejdsstation. Eller gå med en moderne reol med indbygget drop down barskab og skydedørskabinet. Alle enheder matcher hinanden, så du kan sammensætte flere forskellige.

Kommoder i massivt egetræ

Få styr på dine strømper og undertøj med en moderne kommode fra District Eight. En essentiel del af din indretningen er finde den rette placering af de store møbler såsom sofaspisebord og lænestol. Og det samme gør sig gældende med kommoder. Kommoder kommer til sin ret overalt i boligen. Det gælder både i stuen, soveværelset, entréen og børneværelset. Det er ideelle møbler i de rum, hvor du har brug for at opbevare dine ting.

District Eight laver både høje og lave kommoder i massivt egetræ. De kommer med dybe skuffer med et let anvendeligt indbygget glidesystem, hvor du kan opbevare tøj og andre nipsting. Distrikt-serien består både af en høj og lav udgave.

Væghængt skænk i massiv eg

moderne væghængt skænk

Hvis du er på udkig efter en væghængt skænk til din entré eller stue, så er du kommet til det rette sted. Med en væghængt skænk i massiv eg forener du industrielt design, moderne æstetik og funktionalitet. Der er altså tale om et multifunktionelt møbel, der både er et dekorativt element samt pladsbesparende og funktionelt.

Den traditionelle skænk er ikke noget man forbinder med multifunktionalitet, da det som regel anses for at være et tungt og stationært opbevaringsmøbel. En væghængt skænk fra District Eight kommer i flere forskellige udgaver, hvor du blandt andet kan vælge mellem skænk med låger, skænk med skuffer og med drop-down kabinet. Du kan skabe et funktionelt system, der giver dig mulighed for at organisere dit hjem eller kontor. De er lavet af rustik egetræsfiner og massiv eg med stålplade og håndlavede messing håndtag.

0