DISTRICT EIGHT SOFAER

show blocks helper

COLLECTION

COLLECTION

COLLECTION

COLLECTION

GAMES

COLLECTION

FINISH

WOOD

FABRIC

KATEGORI

MODEL

FINISH

KATEGORI

STØRRELSE

FINISH

MODEL

FINISH

STEL

TILLÆGSPLADER

FINISH

VARE

BRANDS

MODEL

TRÆ

LÆDER

VARIANT

SEAT CUSHION

NUANCE

STØRRELSE

FABRIC/STEEL

JUUL SOFA NUANCE

Sofaer fra District Eight

eksklusiv sofa med sidebord

Eksklusive sofaer fra District Eight

Ingen stue er fuldendt uden en designer sofa fra District Eight. Vi kommer ikke udenom, at sofaen efterhånden har indtaget rollen, som et af de møbler, vi bruger allermest i hjemmet. Sofaen er det ideelle møbel, når du skal slappe af efter en lang dag på kontoret, eller når du samler familien til en hyggelig filmaften. En designer sofa fra District Eight er et centralt omdrejningspunkt for sociale sammenkomster i hverdagen og weekenden, og forbindes særligt med god komfort. Distrikt-serien kombinerer massive træsorter, støbejern og kvalitetsstof for at skabe eksklusive sofaer, som opfylder alle kriterierne for kvalitetsmøbler.

Sofa med sidebord

District Eight laver designer sofaer med integrerede sidebord, der fungerer som supplement til sofaen, så du altid kan stille kaffen eller snackskålen. Med en sofa med sidebord slipper du nemlig for at erhverve et ekstra sidebord til stuen. Tilmed er du sikret at sidebordet går i tråd med sofaens design og materiale. Du får altså en flot designer sofa med sidebord, der både er æstetisk og praktisk. Der er tale om en 2 mands sofa i stof, der automatisk vil indtage en central plads i stuen. Fuldend din indretning med en væglampe eller bordlampe, som du kan bruge som læselampe.

Stilren sofa puf

Hos UniqueRoom er vi forhandler af den populære puf fra District Eight, der passer perfekt til at sofaen af samme serie. Denne sofa puf samler nogle af de bedste kvaliteter fra District Eight og deres håndværk: God kvalitet og flot design. Det er en klassisk puf i tidløst design, som både kan fungere som en ekstra siddeplads eller give ekstra komfort til din sofa eller lænestol. Grundet sit design passer den nemt ind i indretningen, og passer ind i de fleste hjem. Den gode og solide størrelse på denne sofa puf betyder, at du nemt kan finde plads til den i din stue.

Indret din stue med et gennemført sæt – en eksklusiv sofa sammen med en sofa puf. Den smukke designer sofa er indrettet i samme stil som puffen, og sikrer den røde tråd i din indreting af stuen, og giver en gennemgående og charmerende stil.

0