DISTRICT EIGHT STOLE

AKRON

Akron Serien →

KINK

Kink Serien →

DISTRIKT

Distrikt Serien →

DRAGONFLY

Dragonfly Stole →

ORBIT

Orbit Serien →

Stole til ethvert formål

læder barstole fra district eight

Der er som regel en del at overveje, når du skal ud og finde nye møbler til din bolig. Det skal både stemme overens med din personlige stil og den æstetik, som allerede præger dit hjem. En stol er ikke bare en stol. Det er vigtigt, at du finder en stol, som er behagelig at sidde i over længere tid. Der kan være tale om en lækker loungestol som Dragonfly-stolen eller kontorstolen fra Akron Desk Chair-serien. Mulighederne er mange. Fælles for dem er, at du med alt sandsynlighed kommer til at bruge dem flittigt, når du enten arbejder hjemmefra eller slapper af til en god film. Derfor er det vigtigt at overveje design, materiale og komfort, før du vælger din næste stol fra District Eight.

Spisebordsstole

Spisebordsstole er boligens mest brugte siddepladser. Som regel er de placeret rundt om spisebordet, og udgør det centrale samlingspunkt i hjemmet. Det er her familien er samlet til aftensmad. Det er her, hvor børnene laver lektier, og hvor der hygges med venner. Derfor er det også vigtigt at spisebordsstolene er komfortable og af høj kvalitet. District Eight producerer flere typer af spisebordsstole, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten og komforten. En ny spisestol kan puste nyt liv til dit spisebord og generelt fungere som et dekorativt element til indretningen. Så hvis du er på udkig efter en ny spisebordsstol, kan du med fordel gå på opdagelse i District Eight’ kollektioner af Kink, Akron og Dragonfly.

Kontorstole

Hvis du er typen, der kan lide at have et rum i boligen, hvor du har mulighed for at lave lektier eller arbejde i ro og fred, så er Akron kontorstole fra District Eight det rette valg. Disse kontorstole er designet til, at du kan sidde behagligt over længere tid. Du får altså en stilfuld kontorstol på hjul, så du tilmed har mulighed for at bevæge dig rundt, mens du forbliver på stolen. Denne type kontorstol er et godt makkerpar med skrivebordet fra Compass Desk-serien.

Lænestole

Lænestolen har en vigtig funktion i hjemmet. Den bruger du til at stresse af i efter en lang dag på arbejdet. Det er her, du sidder og slapper af i weekenden med en bog eller med TV’et tændt, mens du nyder eftermiddagskaffen. En lænestol er et funktionelt og æstetisk møbel i dit hjem, og District Eight producerer lænestole, der opfylder kriterierne. Tag eksempelvis Orbit-kollektionen, der består af æstetiske og komfortable lænestole betrukket med blød velour. En idéel lænestol som supplement til sofaen.

Barstole

Nogle møbler kan være med til at give det ekstra præg på ens boligindretning. Og det er ikke kun et designmæssigt præg, for møbler kan også samle et hjem og bringe familien tættere. Et af de bedste eksempler på dette er netop indretning med barstole. Hvis du har et køkken med køkkenø er barstole nærmest et must. Med barstole kan du nemlig skabe et hyggeligt og uformelt miljø. Her kan børnene side og lave lektier, gæster kan sidde og slappe af, mens du færdiggør den storslåede middag. Mulighederne er mang. Barstole skaber et naturligt samlingspunkt i og omkring køkkenet. Vores barstole fra District Eight findes både med og uden ryglæn, og er betrukket med forskellige lædertyper. Alle har støtte til benene, så du sidder så godt som muligt.
0