DISTRICT EIGHT BÆNKE & OPBEVARING

Entrémøbler

høj og lav skænk i egetræ

Bænke og byg selv reol

Entréen er det første indtryk, dine gæster får, når de besøger dig. Det er det første rum, de træder ind i, og derfor er det også vigtigt, at rummet er flot indrettet og ryddeligt. Uanset størrelsen på din bolig kan det godt være tilfældet, at du har en lille eller smal entré. Her kan gode opbevaringsmuligheder skabe den fornødne plads, der er behov for. Afhængigt af størrelsen på din entré er der forskellige veje at gå med dine entrémøbler.

Hos UniqueRoom har vi fleksible entrémøbler, der indretter entréen på en ryddelig og simpel måde. Du kan eksempelvis gøre det lækkert for dig og dine gæster ved at placere en bænk i din entré, hvor I kan sidde og tage jeres sko af. Du kan også indrette med et praktisk opbevaringmøbel med låger, hvor du kan opbevare al slags tøj og småting. Muligheder er der nok af.

Bænke til at bygge dig egen reol

moderne åben byg selv reol

En bænk i entréen er både et praktisk og flot element. Det er en ekstra bekvemmelighed, at du kan sidde ned, mens du snører skoene, inden du skal ud af døren. Udover at være en bekvemmelighed kan disse praktiske bænke også bruges som reolsystem.

De fleste kender til den klassiske opbevaringsbænk med indbygget skuffer eller skabe. Disse bænke fra District Eight har en enorm fleksibilitet, da de er designet til, at du ubesværet kan omdanne dem til en reol. Det innovative men simple design skaber nogle unikke og fleksible stabelbænke, der giver dig forskellige opbevaringsmuligheder. Kollektionen af bænke, som District Eight har kaldt for Stacking Bench, tilbyder dig en lang række muligheder for at bygge din egen reol, der er skræddersyet til dine behov og til rummets størrelse.

Du kan stable bænkene ovenpå hinanden og dermed bygge din egen åbne reol, hvor du kan pynte med billeder, planter, bordlamper og andre nipsting. Er du mere tilhænger af et reolsystem, som både har hylder, men også et lukket opbevaringsrum, hvor du kan gemme nogle af tingene bag skabslåger, så er der også råd for det. District Eight har designet en skænk af massiv eg, der matcher de stabelbare bænke, og som opfylder dine behov for “gemme” dine ting.

En bonus ved de stabelbare entré bænke er, at du har masser af ekstra siddepladser, når du inviterer gæster over til en dejlig middag. Du kan tilmed vælge nogle skræddersyede lædersæder og hynder til din bænk. Der er også mulighed for at vælge en bogstøtte til reolsystemet. Bogstøtterne er designet til at arbejde med Stacking Benches, når de tager form som en reol. De kommer i stål med supplerende messinghætter, der komplementerer hinanden flot.

0