DISTRICT EIGHT SENGE

show blocks helper

COLLECTION

COLLECTION

COLLECTION

COLLECTION

GAMES

COLLECTION

FINISH

WOOD

FABRIC

KATEGORI

MODEL

FINISH

KATEGORI

STØRRELSE

FINISH

MODEL

FINISH

STEL

TILLÆGSPLADER

FINISH

VARE

BRANDS

MODEL

TRÆ

LÆDER

VARIANT

SEAT CUSHION

NUANCE

STØRRELSE

FABRIC/STEEL

JUUL SOFA NUANCE

Sengerammer fra District Eight

Giv indretningen i soveværelset nyt liv med sengerammer fra District Eight. De laver sengerammer af høj kvalitet og med flotte designmæssige detaljer. Sengen er formentlig det møbel, hvor vi mennesker bruger det meste af vores tid. Det er her, vi får vores tiltrængte nattesøvn efter en lang dag på arbejdet. Det er altså ikke et ubetydeligt møbel, både ift. dit velværd, men også indretningsmæssigt, da det også er et centralt møbel i soveværelset. En kedelig madras kan løftes i design og udtryk med et smukt sengestel. Dermed kan du give det sidste touch på indretningen i husets måske vigtigste rum med en ny sengeramme.

Moderne og holdbare sengerammer i træ

District Eight laver sengerammer i massivt træ, som er yderst robuste og holdbare. De er perfekte til dig, der kan lide en moderne sengeramme i træ, der flytter naturen ind i soveværelset. Brug sengerammen til at skabe et personligt islæt i dit soveværelse. De enestående sengestel er udviklet på samme måde som Distrikt-sofaen med de kendetegnende, indbyggede sideborde på begge sider af sengen. Det gør det nemt og bekvemt for dig at stille morgenkaffe fra dig, mens du læser morgenavisen eller ser TV. Denne sengeramme er et mesterligt håndværk i massiv eg med ben konstrueret af massiv støbejern.

Luksuriøs himmelseng

Giv dit soveværelse et ekstra skud elegance med et træ-sengestel til himmelseng. Denne sengeramme er designet med et topstel af massivt rustfrit stål og har naturligvis de sædvanlige sideborde på hver side. Dermed har du mulighed for at skabe din egen unikke soveværelsesindretning ved at præge og pynte topstellet på din egen måde.

Kombinér med tilbehør

Efter du har fundet din nye sengeramme fra District Eight hos os, kan du med fordel indrette området omkring din seng med ekstra boligtilbehør og interiør. I og med disse sengestel har integrerede sidebord, er der plads til at stille et Green Factory terrarium for at fuldende naturens indtog i soveværelset. Det ville også være ideelt at hænge en væglampe op, der giver dig det nødvendige lys, når du læser din yndlingsbog. Der er mange muligheder. Gå på opdagelse i vores univers af belysning for at se mere.

0