DISTRICT EIGHT ACCESSORIES

Spejle

Vi kommer ikke uden om spejle, når vi taler om boligindretning. Spejle kan hænges op i stort set alle boligens rum, som eksempelvis badeværelset, soveværelset og entréen. I dag kan du få spejle i flere forskellige størrelser og designs. Du finder både runde spejle, rektangulære spejle og firkantede, aflange spejle. Spejle kommer også som vægspejle og gulvspejle. Et spejl har en vigtig funktion i eksempelvis soveværelset, når du skal klæde dig på, inden du skal ud med nogle venner. Derudover gør det også rummet større eller lysere, hvis det eksempelvis hænger, hvor lyset kan reflektere.

Indret boligen med spejle

Spejlet kan udfylde mange roller i din boligindretning, og det kan bruges på mange måder i flere forskellige rum. Spejlet har stadig en væsentlig rolle i eksempelvis soveværelset, badeværelset og entréen. Et stort og flot gulvspejl kan bruges i soveværelset, når du iklæder dig om morgenen. Du kan også hænge et rundt vægspejl i badeværelset eller hænge et aflangt, horisontalt vægspejl op i entréen. Der er mange muligheder. Det er mere eller mindre kun din egen kreativitet, der sætter grænsen.

Unikt udvalg af spejle fra District Eight

District Eight har et solidt og unikt udvalg af spejle med forskellige funktioner, der passer til mange af boligens rum. Deres udvalg tæller både runde og firkantede vægspejle, der er lavet af massive træsorter. Desuden laver de også store gulvspejle, der har et utal af placeringsmuligheder.

Stort gulvspejl af massivt egetræ

Med et stort gulvspejl kan du dekorere dit soveværelse på en stilfuld måde. Du får både et dekorativt og funktionelt møbel, og dette ekstraordinære gulvspejl er ingen undtagelse. Det er produceret med en egetræsramme i en dyb finish med afrundede kurver. Med dette spejl er fleksibiliteten i højsæde, da du har et væld af placeringsmuligheder. Du kan vælge at kombinere spejlet med en Distrikt-seng for at fuldende indretningen i soveværelset med møbler, der matcher. Som alle møbler fra District Eight er dette gulvspejl af betydelig vægt, hvilket giver det en stabil læneposition, understøttet af ben, der står fast på alle underlag. 

stort gulvspejl

Eksklusivt halvcirkelspejl

Det flotte District Eight vægspejl har et moderne og stilrent design. Dette vægspejl har den unikke form som en halvcirkel, hvilket adskiller det fra mange andre vægspejle. Rammen er konstrueret af massivt egetræ med afrundede kurver. Det ekstraordinære spejl kan placeres tæt op af et hjørne elller døråbning i entréen.

Rundt vægspejl med egetræsramme

Et rundt spejl er en nem og enkel måde at udsmykke dine vægge på og tilføre et særpræg til dit rum. Et rundt spejl skaber blikfang og kan gøre det pågældende rum større. Det runde spejl fra District Eight har en ramme konstrueret med runde buer af massiv eg, og har et stilrent og minimalistisk design, der passer ideelt til den nordiske indretning. Du kan vælge mellem tre forskellige træfinishes, der passer til dine personlige præferencer.

Fuldend det runde vægspejl over kommoden ved at placere et Green Factory terrarium eller en smuk T-Model bordlampe eller en elegant Donya bordlampe fra Anour.

rundt vægspejl med egetræsramme

Aflangt vægspejl til entréen

Med et vægspejl i din entré er det nemt og hurtigt at tjekke dit look, inden du bevæger dig ud. Dette aflange vægspejl fra District Eight er produceret i massiv egetræ og har de karakteristiske afrundede kurver. Tilmed er der stor fleksibilitet med dette spejl, da du både kan hænge det horisontalt og vertikalt.

Vælg den rette belysning til dit spejl

Det er vigtigt at vælge den rette belysning til sit spejl. Hvis lyset ikke falder rigtigt, kommer spejlet ikke til sin fulde ret. Derfor er det væsentligt, at du indretter med lamper, der er fleksible, funktionelle og naturligvis æstetiske. Vi anbefaler væglamper eller gulvlamper, som har justerbart lys. Dermed kan du altid styre lysretningen, så du får det maksimale ud af dit spejl. Hæng væglampen ved siden af vægspejlet, eller indret et gulvspejl med en gulvlampe. Muligehederne er mange.

0