HARDWARE

DOOR+LOCK

Dørhåndtag, Låse →

PULLBAR

Greb Til Køkken →

CLOSET BAR

Greb Til Større Skabe →

FURNITURE KNOB

Møbelknopper →

T-BAR

Møbelgreb →

L-BAR

Møbelgreb →

PRECIOUS BAR

Hængelås →

HOOKS

Krog Til Ledning →

Greb og håndtag i alle afskygninger

Man kan godt fristes til at tro, at greb, møbelknopper eller dørhåndtag er en lille og ubetydelig detalje i indretningen. Men realiteten er en anden, for det har faktisk stor betydning. Det rigtige køkkengreb kan fuldende looket på et køkkenskab, samtidigt med at det øger funktionaliteten. Og Buster + Punch har en formidabel samling af køkkengreb, møbelknopper, dørhåndtag samt greb til låger og skuffer, og fås både i deres klassiske design samt det mere elegante “linear”.

Hos UniqueRoom er vi forhandler af greb i alle afskygninger til alle tænkelige møbler. Vi har Danmarks største udvalg af møbelgreb, møbelknopper og dørhåndtag fra Buster + Punch. Hvad end du mangler køkkengreb eller dørhåndtag, så kan du finde det i vores udvalg. Buster and punch laver kvalitetsgreb med attitude, som er slidstærke, og giver en behagelig berøring. Deres vision er at bringe det ekstraordinære ind i privaten, uden at det sprænger budgettet. Detaljerne i deres hardware er spektakulære og bærer præg af det karakteristisk diamantskårede look. Et udtryk, der går igen på stort set alle deres produkter. 

Går du med tanker om at modernisere dit køkken? Så fortvivl ej. Med greb fra Buster and Punch kan du med få midler give dine køkkenelementer et pift. Med vores udvalg kan du også finde elegante og slidstærke møbelknopper, der vil forny dine skabe, kommoder eller skuffer. Men hvordan beslutter du, hvilke dørhåndtag, møbelknopper eller køkkengreb du skal vælge? 

Valg af greb, møbelknopper og håndtag?

Først og fremmest skal du vælge greb, der matcher din stil og stilen på det pågældende møbel. Møbelgreb, møbelknopper og dørhåndtag er essentielle ift. helhedsbilledet af eksempelvis dit møbel, skuffe eller kommode. Samtidigt forstærker du din stil, når greb til skabe og skuffer passer sammen stilmæssigt. Udover at det stilmæssige skal være i orden, er det også væsentligt at indtænke funktionaliteten af de greb og møbelknopper, du vælger. Grebene skal stemme overens med størrelsen på dine låger, skabe og skuffer. Vælger du eksempelvis en møbelknop til et tungt og stort garderobeskab, kan det komme til at se spinkelt ud og være upraktisk. Møbelknopper er egnet til små og lette låger og skuffer, hvorimod et robust og langt møbelgreb passer til tunge låger med en stor overflade.

Pull Bars fås i tre forskellige størrelser, så du kan tilpasse dem til dine behov. Alle greb, knopper og dørhåndtag fås i messing, stål, bruneret messing og sort, anodiseret aluminium. Alle deres hardware produkter er designet til at supplere deres andre serier, såsom belysning og elektricitet.

Hvis du har nogle spørgsmål, forespørgsler eller på nogen måde søger rådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte os: info@uniqueroom.dk

Indtil da, kan du gå på opdagelse i Buster + Punch’ fede og moderne univers af hardware.

0