Danske designerlamper i kompromisløs kvalitet – Læs mere

I Model

SE DEN DEN SMUKKE “I MODEL” SERIE HER ->

X Model

Serien →

Y Model

Serien →

G Model

Serien →

F Model

Serien →

Divar Model

Serien →

T Model

Serien →

Donya Table

Donya Bordlampe →

Donya Loftlampe

Donya Loftlampe →

Donya Wall

Donya Væglampe →

Anour – Danske design lamper i tidløst design

Anour lamper er dansk design i topkvalitet

En lampe er langt mere end blot et objekt i hjemmet. Med den rette belysning i din bolig har du mulighed for selv at skabe den rette atmosfære og stemning, som dit rum fortjener. Vi ser en lampe som et møbel, der er med til at give din bolig et særpræg. Og designer lamper fra Anour skal i den grad ses som et vigtigt møbel. En Anour lampe er nemlig noget specielt. Det er minimalisme og æstetik på højeste niveau. Den har evnen til at tilføre atmosfære til et rum, uden at skrige efter opmærksomhed. Det ser vi som en stor kvalitet.

Vi har et stort udvalg af danske design lamper fra Anour. De skaber lamper af kompromisløst kvalitet – med stor funktionalitet og i kvalitetsmaterialer. Deres primære fokus er at skabe produkter, der er dedikeret til at beholde deres relevans gennem årene og blive nye, moderne klassikere. Er du på udkig efter en loftlampe i minimalistiks design? Eller en smuk og elegant gulvlampe? Vi guider dig igennem 3 Anour lamper, der ikke er til at stå for. Først får du dog historien om Anour og virksmohedens tilblivelse.

Historien om Anour: Vision, design og materialer

Anour er en virksomhed, der skaber dansk design lamper i verdensklasse. De er en fornem repræsentant for dansk design. Virksomheden er stiftet af arkitekten, Arash Nourinejad, som blev anerkendt for sin kundskaber, da han fik en invitation om at deltage i DR programmet “Danmarks næste klassiker”. Han stiftede virksomheden i 2007 med en vision om skabe kvalitetslamper, hvilket han er lykkedes med. Navnet, Anour, er en sammentrækning af hans fornavn og efternavn og betyder lys på persisk. Du kan læse hele den fascinerende historie om Arash og Anour her.

Lamperne fra Anour er designet efter danske designtraditioner, og de er skabt af godt håndværk. De er beregnet til både virksomheder og private boliger, og hver eneste lampe er lavet med fokus på bæredygtighed i design, produktion og teknologi. Enkelthed og minimalisme kendtegner deres lamper, samtidigt med at de er æstetiske og skaber en varig værdi. Deres tilgang beror nemlig på at skabe produkter, der holder i generationer. Derfor arbejder de kun med de bedste materialer, hvor de virkelig formår at fremhæve materialernes unikke egenskaber. Med materialer som kobber, messing, stål, træ og marmor har de skabt eksklusive designs. Disse udvalgte materialer skaber Anour’s særprægede katalog, hvor hver lampe skaber en følelse af eksklusivitet og autenticitet. Vi har samlet tre Anour lamper, der understreger deres kvaliteter indenfor design. Det har til formål at give dig inspiration og idéer. 

Anour I model Pendel – Minimalistisk loftlampe

Ideen til I-Model pendlen opstod, da lampedesigneren på daværende tidspunkt arbejdede for en anden virksomhed. Han havde nogle materialer, der var tilovers fra et tidligere projekt, og med det blev I-Modellen skabt. Med det samme vidste han, at han havde skabt noget innovativt og anderledes. Denne minimalistiske pendel er elegance og æstetik i skøn harmoni. Den skiller sig vel og mærket ud fra mange andre pendler, men formår samtidigt at fremstå enkel og elegant. I-Modellen passer ind i mange forskellige indretningsstile, men egner sig især til det moderne hjem. Den kommer til sin ret, når den hænger over køkkenøen, spisebordet eller over en bar. Hver Anour lampe er individuelt overfladebehandlet, hvilket resulterer i en flot og unik overflade på hver lampe. På I-Model pendlen finder du også en integreret lysdæmper med touchfunktion, så du kan tilpasse belysningen, som det passer dig. I samme serie finder du også lignende lamper, såsom X-modellen og Y-modellen

Anour Divar – Dekorativ væglampe

Denne fantastisk Anour lampe er eksklusiv og dekorativ. Divar væglampen giver et fantastisk baggrundslys og er lavet i et enkelt design med smukke materialer af høj kvalitet. Den er fremstillet af en plade i metal eller træ, som er forsynet med LED lys på bagsiden. Derfor lyser lampen ind mod væggen og giver en stemningsfuld belysning, der bliver en central del af indretningen. På samme måde som I-Modellen er Divar-Modellen udstyret med en touchfunktion, så du nemt kan justere lysstyrken. Lampen fås i forskellige størrelser, der kan monteres vertikalt eller horisontalt – eller et sted der imellem. Det gør lampen meget fleksibel, da du kan bruge den som sengelampe, i køkkenet eller indgangen.

Anour F Model – Gulvlampe

Vi fortsætter i fodsporene af danske designtraditioner med denne skønne Anour lampe. Denne gulvlampe viser sin smukke, lineære silhuet, der spiller med proportionerne, og præsenterer lampens smalle base med en høj svingbar lysskærm. F-modellen har samme designmæssige funktioner som Divar-væglampen, men har den ekstra fleksibilitet grundet sin fod.

Nu har vi forsøgt at inspirere dig med 3 Anour lamper, som repræsenterer håndværk og kvalitet på bedst mulig måde. Du kan hente yderligere inspiration i vores udvalg af belysning fra danske Anour. 

Har du nogle forespørgsler, spørgsmål eller brug for vejledning, står vi til rådighed. Vi har en bred viden indenfor belysning. Drejer det sig om at finde netop den lampe, der præsenterer sig bedst i rummet? Eller har du svært ved at finde ud af, hvilket lys der egner sig bedst til det pågældende rum? Så er vi klar til at hjælpe. Du kan kontakte os via oplysningerne nedenfor, hvor du vil modtage vejledning. Eller kan du kigge forbi vores butik på Amager Strandvej 110A, hvor du tilmed kan finde inspiration til din bolig.

info@uniqueroom.dk

0