ORIGINAL KOBBER LAMPE

Håndlavet på Java, Indonesien

Læs mere

SHADE

Loftlampe →

TUBE

Tube →

Vælg en kobber lampe, der gør en forskel 

Man kan ikke sige boligindretning, uden også at nævne belysning. Det hænger unægteligt sammen. En æstetisk lampe, der giver den rette belysning, kan være det, der giver dit hjem en helt særlig karakter. Idag ser vi stor efterspørgsel på kobber lamper, som stadig er et populært valg, når det kommer til interiør i de danske hjem. Der er mange folk, der investerer i en kobber lampe eller en messing lampe til at hænge over køkkenøen. Det gør noget særligt ved rummet.

Der findes rigtig mange typer af lamper. Hver lampe kan have forskellige designmæssige detaljer, der lige præcis gør, at den tiltaler dig. Men udover design, har lamper også bestemte fordele, når de placeres rigtigt i rummet. Hos UniqueRoom har vi et exceptionelt udvalg af de originale kobber lamper og messing lamper, som nemt kan tilpasses boligindretningen. Uanset om du søger efter en stor, farverig oxideret kobber lampe over spisebordet eller en gulvlampe i bruneret kobber til hjørnet, så har vi det her.

Lad mig dog starte med fortælle dig om vores håndlavede kobber lamper og messing lamper fra Aeris Lumen, og hvordan vi blev de stolte indehaver af de unikke lamper.

oxiderede kobber lamper fra aeris lumen

Fortællingen om Aeris Lumen: Traditioner og bæredygtighed

Historien om Aeris Lumen finder sted på den idylliske vulkanø, Java. Denne perle af en ø i det indiske ocean har en smuk natur, en rig kultur, ædel historie og stolte traditioner. Derudover kan øen prale af the Copper City – en skjult juvel, der ligger for foden af Merapi Bjerget. Og netop i Copper City ligger den familiedrevne virksomhed, der skaber de smukke kobber lamper og messing lamper.

Deres arbejde og måden, de lever deres liv på, bygger på ædle traditioner, der har fokus på godt håndværk og på at skabe et godt familienavn. Derfor lægger de meget vægt på at overføre deres viden til næste generationer. Alt fra svejsning, bøjning og hamring – samt oxideringsprocessen af råmaterialerne – er forfinet, ligesom alle har klare, inddelte roller i det daglige arbejde.

Menneskene omkring Copper City betragter deres håndværk i harmoni med den omkringliggende natur – vær et med dine omgivelser. Denne tankegang og måde at leve på præger de lamper, de skaber. Med et konstant fokus på æstetik og bæredygtighed formår de at skabe unikke kobber lamper og messing lamper, mens de bestræber sig på at genanvende naturens kobber og jern.

Lokalbefolkningen ligger ualmindelig stor ære i, at deres arbejde er en repræsentation af dem selv. Alt bliver derfor lavet 100% i hånden. Indersiden af lamperne bliver håndbanket med stor nøjagtighed for at skabe det smukke visuelle udtryk og er samtidig med til at skabe en dejlig, varm belysning. Der bliver på ingen måde gået på kompromis.

mand igang med oxideringsprocessen

Unikke kobber lamper – Farver og formål

Hos UniqueRoom har vi vores egen serie af kobber lamper, som vi tilbyder til dig, der elsker en flot og moderne kobber lampe til køkkenet eller stuen. Denne type lampe har en fantastiske evne til at tilpasse sig din bolig, og er et sikkert valg, når du ønsker at skabe et stilfuldt hjem med personlighed og varme. Kobber lampen giver et varmt udtryk til din boligindretning, og tilfører noget hygge til rummet. Med en kobber lampe fra Aeris Lumen får du en lampe, der kan skabe glæde i mange år. Det skyldes det solide håndværk, og det konstante fokus på kvalitet og detaljer, der lægges i arbejdet, som medfører belysning, der kan holde i generationer.

Vores sortiment af Aeris Lumen omfatter både gulvlamper og loftlamper i flere størrelser og i mange flotte finishes, som eksempelvis oxideret kobber, bruneret kobber og sort, oxideret kobber.

 

Oxideret kobber lampe

De fleste mennesker kender allerede til en oxideret kobber lampe. Det er en super flot lampe, der skaber blikfang med sin karakteristiske grønlige farve. Hos UniqueRoom er vi forhandler af den originale oxiderede kobber lampe. Lampen er produceret i massiv kobber, og hver lampe er 100% håndlavet. De er oxideret på ydersiden og håndbanket i naturligt kobber på indersiden. Det giver lampen et smukt og råt visuelt udtryk.

Hver lampe gennemgår en naturlig og individuel oxideringsproces, derfor vil der være variationer i farve og struktur. Både som gulvlampe og loftlampe har en oxideret kobber lampe en særlig evne til at tilpasse sig mange indretningsstile. Du kan vælge at stille én i soveværelset ved siden af natbordet eller samle to mindre udgaver og hænge dem over spisebordet. Mulighederne er endeløse.

 

Bruneret kobber lampe

På samme måde som en oxideret kobber lampe er den bruneret kobber lampe produceret i massiv kobber. Den er bruneret på ydersiden og håndbanket på indersiden. Alt foregår i hånden, og giver hver lampe et unikt udtryk. Da bruneringen er en naturlig og individuel proces, vil der forekomme variation i struktur og farve. 

Både som gulvlampe og loftlampe kan en bruneret kobber lampe tilpasse sig mange indretningsstile. Den har både et dekorativt og funktionelt formål. Som gulvlampe kan du stille den i hjørnet ved siden af sofaen. Som loftlampe kan du være kreativ ved at hænge én stor eller to små over din køkkenø.

gulvlamper fra aeris lumen i bruneret kobber

Messing lamper

De tubeformede lamper er produceret i både grafit messing og antik messing samt i oxideret kobber. Disse messing lamper er stilrene og tidløse med det rustikke design. Lamperne tilfører den helt rigtige belysning og udgør en flot indretningsdetalje i din bolig. Derudover passer de naturligt ind i mange hjem. Du kan vælge at hænge messing lamperne hver for sig eller samle dem i en klase af flere lamper, så resultatet bliver iøjnefaldende. De egner sig perfekt til åbne køkkener og rum generelt. De giver et fokuseret lys, når du hænger dem over borde. Da disse messing lamper og kobber lamper kommer uden lyskilde, anbefaler vi, at du går med en LED pære. Det er en standard E27 fatning, som er en langt mere holdbar, billigere og miljøvenlig løsning.

Hvilken lampe skal du vælge?

Messing lampe eller kobber lampe? Tubeform eller kugleform? Oxideret kobber eller antik messing? Der kan være nogle valg, du skal træffe vedrørende dit valg af lampe. Og det er ikke altid nemt. Derfor står vi altid til rådighed med vejledning og rådgivning, så godt vi kan. Hos UniqueRoom har vi en bred viden om belysning. Drejer det sig om at finde netop den lampe, der præsenterer sig bedst i rummet? Eller har du svært ved at finde ud af, hvilket lys der egner sig bedst til det pågældende rum? Så er vi klar til at hjælpe. Du kan kontakte os via oplysningerne nedenfor, hvor du vil modtage vejledning. Eller kan du kigge forbi vores butik på Amager Strandvej 110A, hvor du tilmed kan finde inspiration til din bolig.

info@uniquerom.dk

aeris lumen gulvlampe i oxideret kobber
0