DEN ORIGINALE KOBBER LAMPE

 

Håndlavet på Java, Indonesien

SHADE

Loftlampe →

TUBE

Tube →

Vælg den lampe, der gør forskellen 

Man kan ikke sige boligindretning, uden også at nævne belysning. Det hænger unægteligt sammen. En æstetisk og moderne lampe med den rette behagelige belysning, kan være det interiør, der giver dit hjem den helt særlige karakter. Derfor er det meget naturligt, at vi i dag ser folk, der eksempelvis investerer mange penge i en flot lysekrone til stuen. Eller indretter køkkenet med en oxideret kobber lampe til at hænge over køkkenøen. Det kan gøre noget specielt ved rummet. 

Der findes rigtig mange typer af lamper. Hver lampe kan have forskellige designmæssige detaljer, der gør, at den tiltaler dig. Men udover design, har lamper også bestemte fordele, når de placeres rigtigt i rummet. Hos UniqueRoom sælger vi lamper, der både egner sig som gulvlamper, bordlamper og væglamper. Og vi kunne nævne mange flere. Derfor skulle der være rig mulighed for, at du kan finde din næste lampe hos UniqueRoom. Vi er forhandler af mange forskellige kvalitetsbrands, som eksempelvis vores svenske naboer fra RUBN Lighting, der mestrer at skabe designer lamper i tidløst design.

I dette indlæg skal det dog handle om en bestemt lampeserie. Det skal handle om vores håndlavede kobber lamper og messing lamper fra Aeris Lumen, som er produceret på Java, Indonesien. Lad mig fortælle dig historien om, hvordan vi blev de stolte indehaver af nogle unikke kobber lamper og messing lamper.

oxiderede kobber lamper fra aeris lumen

Fortællingen om Aeris Lumen 

Historien om Aeris Lumen finder sted på den idylliske vulkanø, Java. Denne perle af en ø i det indiske ocean byder på smukke landskaber, naturskønne rismarker og en venlig lokalbefolkning. Man kan godt sige, at Java er rig på lidt af hvert. Øen har både natur, kultur, historie og stolte traditioner. Derudover kan øen prale af the Copper City – en skjult juvel, der ligger ved foden af Merapi Bjerget. Og netop i Copper City ligger den familiedrevne virksomhed, der skaber de smukke kobber lamper og messing lamper.

Deres arbejde og måden, de lever deres liv på, bygger på ædle traditioner, der har fokus på at skabe et godt navn for sin familie. Og på Java kan et godt håndværk opbygge et godt navn, og derfor lægger de meget vægt på at overføre den viden til næste generationer. Alt fra svejsning, bøjning og hamring – samt oxideringsprocessen af de rå materialer – er forfinet, ligesom alle har klare, inddelte roller i det daglige arbejde.

Menneskene omkring Copper City betragter deres håndværk i harmoni med den omkringliggende natur – vær et med dine omgivelser. Denne tankegang og måde at leve på præger de lamper, de skaber. Med et konstant fokus på æstetik og bæredygtighed formår de at skabe unikke kobber lamper og messing lamper, mens de bestræber sig på at genanvende naturens kobber og jern.

Lokalbefolkningen ligger ualmindelig stor ære i, at deres arbejde er en repræsentation af dem selv. Alt bliver derfor lavet 100% i hånden. Indersiden af lamperne bliver håndbanket med stor nøjagtighed for at skabe det smukke visuelle udtryk og er samtidig med til at skabe en dejlig, varm belysning. Der bliver på ingen måde gået på kompromis.

Det gør sig også gældende med de rå jernkasser, som lamperne kommer i. Her arbejdes der minutiøst med at give dem et råt udtryk, som spiller sammen med lamperne og fuldender oplevelsen af Aeris Lumen. Og som et kirsebær på toppen kan man bruge jernkasserne som interiør. De kan figurere som natbord, hvor du kan placere en læselampe. Eller du kan benytte jernkassen som opbevaring. Kun kreativiteten sætter grænser. 

mand igang med oxideringsprocessen

Aeris Lumen – Unikke kobber lamper og messing lamper

Kobber lamper er stadig utroligt populære som interiør og boligtilbehør rundt i de danske hjem. Det ved vi godt hos UniqueRoom. Derfor har vi vores egen serie af kobber lamper, som vi tilbyder til dig, der elsker en flot og moderne kobber lampe. En kobber lampe har nemlig en fantastiske evne til at tilpasse sig din bolig og give din boligindreting et særpræg. Et sikkert valg, når du ønsker at skabe et stilfuldt hjem med personlighed og varme. Ligesom mange af vores flotte lamper fra Buster + Punch giver kobber lampen et varmt udtryk til din boligindretning og tilfører noget hygge.

Med en kobber lampe fra Aeris Lumen får du en lampe, der kan skabe glæde i mange år. Det skyldes det solide håndværk, og det konstante fokus på kvalitet og detaljer, der lægges i arbejdet. Det giver dig belysning, der kan gå gennem generationer. Vores sortiment tæller både loftlamper og gulvlamper, som du kan få i hhv. oxideret kobber, bruneret kobber og sort, oxideret kobber. Ikke nok med at vores indonesiske samarbejdspartnere excellerer i at skabe unikke og moderne kobber lamper i den velkendte kugleform, så laver de dem også i en tubeform.

De tubeformede lamper er produceret i både grafit messing og antik messing samt i oxideret kobber. I messing lamperne er der tale om tidløst og råt design. De giver den helt rigtige belysning og udgør en flot indretningsdetalje i din bolig. Derudover passer de naturligt ind i mange hjem. Du kan vælge at hænge dem hver for sig eller samle dem i en klase af flere lamper, så resultatet bliver iøjnefaldende. Lamperne egner sig perfekt til åbne køkkener og rum generelt, da de giver et fokuseret lys på eksempelvis spisebordet. Da disse messing lamper og kobber lamper kommer uden lyskilde, anbefaler vi, at du går med en LED pære. Det er en standard E27 fatning, som er en langt mere holdbar, billigere og miljøvenlig løsning.

gulvlamper fra aeris lumen i bruneret kobber

Hvilken skal du vælge?

Messing lampe eller kobber lampe? Tubeform eller kugleform? Oxideret kobber eller antik messing? Der kan være nogle valg, du skal træffe vedrørende dit valg af lampe. Og det er ikke altid nemt. Derfor står vi altid til rådighed med vejledning og rådgivning, så godt vi kan. Hos UniqueRoom har vi en bred viden om belysning. Drejer det sig om at finde netop den lampe, der præsenterer sig bedst i rummet? Eller har du svært ved at finde ud af, hvilket lys der egner sig bedst til det pågældende rum? Så er vi klar til at hjælpe. Du kan kontakte os via oplysningerne nedenfor, hvor du vil modtage vejledning. Eller kan du kigge forbi vores butik på Amager Strandvej 110A, hvor du tilmed kan finde inspiration til din bolig.

info@uniquerom.dk

aeris lumen gulvlampe i oxideret kobber
0