Blog

Fars dags inspiration

Copenhagen Distillery, Whisky 2999 kr. – Copenhagen Distillery, London Dry gin 349 kr. – Copenhagen Distillery, Bay Leaf gin 300 kr. – District Eight, Dragonfly Lounge Chair tilbud 6012 kr. (før pris 8016 kr.)District Eight, Pingpong bordThorup Copenhagen, Patrone 3450 kr.Anour, T Model 7000 kr. – Ebbe Stub Wittrup Skulptur

Mangler du at købe en gave til fars dag? Hos UniqueRoom har vi udvalgt flotte og unikke produkter til inspiration. Vi har dem alle på lager i butikken til afhentning. For nærmere info, bestilling eller køb kan du skrive til os på info@uniqueroom.dk eller ringe på 53694373.

Inspiration til Mors Dag

Hvis du mangler at købe en gave til mors dag, eller mangler ideer og inspiration til den perfekte gave til hende, der altid er der for dig, så frygt ej. Vi har nøje udvalgt en pallette af flotte og unikke produkter, som du kan hente inspiration i. For nærmere info, bestilling eller køb kan du skrive til os på info@uniqueroom.dk eller ringe på 53694373. Nedenfor finder du links til produkterne samt en lille beskrivelse af dem:

Green Factory – Forkæl din mor med unikke planter!

Vi har et bredt udvalg af Green Factory planter, som vi udkonkurerer den klassiske blomsterbuket på æstetik og levetid. De skønne planteterrarier lever i deres økosystem og passer derfor mere eller mindre sig selv. De kan desværree ikke sendes og skal afhentes i vores butik på Amager Strandvej 110A, København. Du kan se og læse mere om dem her.

Book en indretningsarkitekt til din mor.

Glæd din mor med en unik og exceptionel gave i form af en indretningsarkitekt. Står din mor (og far) og skal renovere, flytte eller blot fornye boligen, så har vi en unik gave. Vores dygtige indretningsarkitekt kan hjælpe, rådgive og guide med indretning af boligen – i et konstant samarbejde. Skriv på info@uniqueroom.dk eller ring på 53694373 for nærmere info

Aeris Lumen – Smukke kobberlamper 

Vores egen serie af kobberlamper, som har en fantastisk evne til at tilpasse sig din bolig. Lamperne bestilles på hjemmeside og kan leveres. Du finder kobberlamperne her. Bemærk! Vi har begrænset antal tilbage.

Muubs – Unikke kurve som Mors Dags gave? 

Muubs Daccar Kurve er produceret af recycled bildæk, som giver kurvene et rustikt udtryk og en fed struktur. De er praktiske, i og med de kan bruges indenfor og udenfor. 

Derudover kan de også anvendes til at opbevare alt fra tæpper til magasiner. Se mere her. Bemærk! Vi har et begrænset antal tilbage i butikken.

Copenhagen Distillery – Sig det med Gin og Aquavit! 

Er din mor glad for både gin og aquavit? Så bør du prøve den perfekte blanding af eksklusiv gin og aquavit – en oplagt gave til mors dag. Prøv Mulberry Rose, der er den perfekte sommer-akvavit. Eller det unikke udvalg af deres gin. Kan afhentes i butik! Læs alt om Copenhagen Distillery og deres udsøgte alkohol nedenfor.

Tala Voronoi Pærer – Gør din mor glad med æstetisk belysning

Giv din mor noget, hun kan få gavn af . Glæd hende med en Tala Voronoi pære, som udstråler æstetik og giver stemningsfyldt lys, der skaber en rolig og varm stemning i hjemmet. De findes i tre forskellige størrelser – Se dem ved at klikke her.

Brask Studio Visits I-V Special Edition Box – Gør dagen perfekt med gode bøger

Hvis din mor interesserer sig for kunst, så er denne box noget for hende. Boxen indeholder fem udtryksfulde kunstbøger, hvor Jens-Peter Brask passioneret tager én med ind i hver enkelt kunstners liv og studio. Bøgerne giver et enestående glimt ind bag de ellers lukkede døre – en sand fornøjelse at lade sig opsluge af de smukke fotografier og drømme sig ind i stemningen på studierne. Kan købes i butikken.

 

 

Copenhagen Distillery

Copenhagen Destilleri er dansk virksomhed, bestående af innovative, inspirerende og passionerede mennesker. Det betyder, at alle – fra bartenderen til marketingafdelingen brænder for deres arbejde og for hele tiden at forbedre sig. I virksomheden har de formået at opbygge et community, hvor de driver og effektuere en fantastisk arbejdskultur.

Gennem eksperimentering og dybdegående research udforsker Copenhagen Distillery nye og ukendte territorier indenfor smagsvarianter. Hele oplevelsen og nydelsen af deres produkter beror på, at det skal være en fornøjelse både for ganen og øjet. Alt fra design af spiritussen til design af flasken tager udgagnspunkt i deres instinkter, som må siges at have båret frugt. Denne modige og dristige søgen efter ukendte territorier, har ført til nye smagsvarianter og smagskombinationer, der aldrig er set før. 

moderne lysekrone i messing fra RUBN Lighting

Fokus på økologi og bæredygtighed i alt, de laver

Alt, hvad Copenhagen Distillery producerer, er lavet efter de bedste økologiske certificeringer. Det betyder, at de arbejder med bæredygtighed som altoverskyggende og helt grundlæggende princip. Elektriciteten, der tages i brug, er altsammen genereret af vindmøller. Resterne af whiskyen genbruges som dyrefoder, og propperne til flaskerne er lavet af genbrugt kork. Vandet, der anvendes til produktionen, gennemgår en proces, hvor det cirkuleres 4-5 gange, før det endelig renses, og dermed ender som fuldstændig uforurenet regnvand. I fremtiden er det meningen, at det skal bruges til kunstvandning af taghaverne og destilleriet.
moderne lysekrone i messing fra RUBN Lighting

Akvavit med spektakulære smagsvarianter

Hos UniqueRoom forhandler vi Copenhagen Distillery akvavit, der adskiller sig fra, hvad der ellers findes derude. Der er tale om akvavit med unikke smagsvarianter, der ikke fremprovokerer den velkendte grimasse, vi normalt skærer, når vi drikker snaps. Aquavit er  basalt set alkohol, der er aromatiseret med et destillat af dildfrø og/eller karve, og derefter modnes det i fad. Herefter begynder de forskellige akvavitmærker at adskille sig fra hinanden. Copenhagen Distillery adskiller sig ved at slippe kreativiteten løs og ved at genoverveje traditionerne. Med deres akvavit skaber de en samling af fantastiske spiritus.

Dill Anise Aquavit

Denne Dill Anise Aquavit fra Copenhagen Distillery giver et forfriskende twist på den klassiske skandinaviske ånd.

Med dild som den primære smagsdriver, suppleret med noter af grøn anis og citronskal, har deres Aquavit en tydelig citrus smag, med en god og langvarig krydret eftersmag.

Vi har et solidt udvalg af denne snaps i vores butik og forhandler den også over web. Ved køb af denne snaps, bedes du henvende dig på info@uniqueroom.dk eller tlf. +45 53 69 43 73

Mulberry Rose Aquavit

Mulberry Rose er den perfekt sommer-akvavit. Med inspiration fra de danske haver besluttede Copenhagen Distillery at producere en sommer-akvavit, der har noget lethed over sig, som også bringer sommerminderne frem.

Ved hjælp af sprød dild som den dominerende faktor, anvender de både friske og konserverede blomster og frugter til at skabe en sød og let Aquavit.

Den smager, som en dejlig, dansk julimåned føles. Den drikkes perfekt til fisk og let kød. Ellers kan du gøre som vi gør – masser af is, tonic vand og en stor myntekvist. Skål!

Vi har et solidt udvalg af denne snaps i vores butik og forhandler den også over web. Ved køb af denne snaps, bedes du henvende dig på info@uniqueroom.dk eller tlf. +45 53 69 43 73

 

Uforglemmelige gin

Når Copenhagen Distillery udformer deres forskellige typer af gin, gennemgår de en unik proces. Gennem en naturlig nysgerrighed for eksperimentering samt trangen til at perfektionere deres produkter, producerer de deres gin til at være unikke og behagelige for ganen. Siden første gang de introducerede deres prisvindende Orange Gin i 2016 til deres seneste nye Bay Leaf Gin, har de konstant udfordret normerne for, hvordan gin fremstilles. En tilgang, der er forenelig med København som by, som især er kendt for sit design – noget som disse Copenhagen Gins følger både i smag og æstetik. Uanset om det er ved at eksperimentere med nye smage eller fjerne eksisterende, ønsker de, at deres gins skal være genkendelige og 100% mindeværdige.

London Dry Gin

Skandinaviske og britiske rødder og traditioner forener sig i én elegant dansk drik.

Denne gin består af nordisk karve og dild, plukket af akvavit, forstærket silke enebær med frisk citron, lime og mynte.

Den friske gnist fra pink peber, angelicas fløjlsstruktur og den brede, komplekse gurkemeje afslutter den afstivende gin-balance. En forfriskende drink!

Vi har et solidt udvalg af denne gin i vores butik og forhandler den også over web. Ved køb af denne snaps, bedes du henvende dig på info@uniqueroom.dk eller tlf. +45 53 69 43 73

Orange Gin

Denne gin er inspireret af den klassiske orange gin fra det tidlige 20. århundrede.

I stedet for at efterligne og kopiere fortidens gin, byggede de videre på traditionen ved at bruge en blanding af både søde og bitre appelsiner.

Når det kombineres med sød svesker, krydret peber, kardemomme og enebær får du ene Orange Gin med et unikt spin på en klassisk ånd.

 Vi har et solidt udvalg af denne gin i vores butik og forhandler den også over web. Ved køb af denne snaps, bedes du henvende dig på info@uniqueroom.dk eller tlf. +45 53 69 43 73

Bay Leaf Gin

Denne gin er lavet for at fejre og hylde deres certificering som økologisk producent.

Dette er en London Dry Gin, der med sikkerhed vil efterlade dig paf. Den indeholder mørke noter fra laurbærblade samt hvirvel og sødme fra tranebær.

Ginen er ufiltreret og kan forekomme uklar med tilsætning af vand eller is.

Vi har et solidt udvalg af denne gin i vores butik og forhandler den også over web. Ved køb af denne snaps, bedes du henvende dig på info@uniqueroom.dk eller tlf. +45 53 69 43 73

Kom igang som cocktial-master

Hvis du ikke kender til Copenhagen Distilery og deres udvalg af spiritus, bør du gør dig selv den tjeneste at smage dem. Deres udvalg af spiritus i særklasse er ideelle ingredienser til at lave drinks og cocktails, der med sikkerhed vil imponere. Så nu behøver du ikke at være nervøs for, hvad du skal servere dine gæster.

Du kan hente inspiration til, hvordan du laver udsøgte cocktail-kombinationer med de unikke gin og akvavit varianter her.

Kom ned og smag dem i vores butik på Amager Strandvej 110A, hvor du kan tage et par flasker med på vejen. 

0