"LET THERE BE LIGHT"

Vi har belysning til alle formål

En lampe er ikke bare en lampe. Lamper har forskellige formål. I Danmark er vi gode til den hjemlige hygge. Alle har subjektive opfattelser af hygge, men mange af os kan blive enige om, at især den hjemlige hygge skabes med den rette belysning. For lys er ikke bare lys. Lys skaber atmosfære og hygge, og det sætter den rette stemning. Den rigtige lampe kan tilmed give dit hjem et særpræg og skabe hyggelige rammer. Sidder du eksempelvis i stuen og ser film med familien eller vennerne, er det ideelt at have en afdæmpet og varm belysning. Derfor har belysning en stor anpart i indretningen – både dekorativt såvel som funktionelt. Og det gælder både i hjemmet og på kontoret. For det er også vigtigt at have et godt indeklima på arbejdet. Godt og fokuseret lys sætter gode arbejdsrammer, beskytter dine øjne for unødvendige anstrengelser og øger produktiviteten. 

oxideret kobber lamper

Belysning til hjemmet

Belysning spiller en stor rolle i hverdagen. Det betyder noget, at du vælger den rette lampe til boligen. Du vil eksempelvis gerne have en god læselampe, når du sidder og læser din bog i lænestolen. Hvis du ofte får besøg af venner og familie, er det vigtigt at have god belysning i opholdsrummet. Hvert rum i boligen, kræver den rette belysning for at skabe den atmosfære, der passer til rammerne. Indretning af dine lamper er derfor ikke noget, man bare skal kaste hen. I vores udvalg af lamper vil du opleve en diversitet i de forskellige produkter, vi forhandler. Vi har loftlamper, moderne lysekroner samt flotte og funktionelle bordlamper. Og det er barre for at nævne et par stykker. Du vil med garanti kunne finde en lampe, der passer ind i din indretningsstil. Til køkkenet og spisestuen har vi et solidt udvalg af loftlamper i forskellige designs, størrelser og materialer. Vi har smukke gulvlamper, der giver dig fuld fleksibilitet og netop den belysning, du søger. Mangler du en bordlampe til skrivebordet eller en væglampe til soveværelset, er der også råd for det. Det er vigtigt at sige, at der ikke er noget rigtigt og forkert, når det kommer til valg af belysning. Du skal vælge den lampe, der passer til din stil og dine behov. Det er kun kreativiteten, der sætter grænser.

Belysning til kontoret

Effektivt arbejde og belysning hænger sammen. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas, når du arbejder. Hvis du bruger mange timer foran computeren, kan øjnene hurtigt blive trætte. Er der ovenikøbet dårligt lys, er det endnu værre. Derfor er den rette kontorbelysning uhyre vigtig. God kontorbelysning har til formål at give et godt og fokuseret arbejdslys. Men det skal også oplyse kontoret på en behagelig måde. Derfor er det en fordel med lamper, der giver et godt lys og samtidigt kan indstilles, så du har et retningsbestemt lys. Bruger man eksempelvis mange timer foran en computerskærm, er der større krav til kontorbelysningen. Der må ikke være for stor lysforskel omkring computeren. Det skal helst være en jævn overgang. Der kan man med fordel kombinere en god kontorlampe med det naturlige lys. Det hele drejer sig dog om finde ud af, hvilken belysning der passer til kontorets rammer. Og indtænke hvilket arbejde, der udføres. Der hersker dog ingen tvivl om, at den rette kontorbelysning øger produktiviteten på arbejdspladsen. Du kan også drage nytte af det, når du sidder og arbejder i dit hjemmekontor. Hos UniqueRoom har vi stort udvalg af kontorlamper. Hvad end det er bordlamper til skrivebordet eller loftlamper til at oplyse hele kontoret, kan du finde det i vores udvalg. Det er vigtigt at bemærke, at kontorbelysning skal overholder Arbejdstilsynets regler. Du kan læse dig klogere på reglerne om indeklima her.

stilren messing væglampe

Vi rådgiver dig

Der kan være mange spørgsmål, der hober sig op i forbindelse med valg af belysning. Hvilken lampe passer til din indretningsstil? Hvor skal lampen hænge? Falder lyset flot? Giver lampen lys nok? Vi er eksperter i vores produkter, og vi kender vores branche. Det stiller os stærkt, når det kommer til at hjælpe dig med at købe den rette lampe. Alle disse spørgsmål og idéer hjælper vi gerne med indfri. Du er mere end velkommen til at kontakte os eller kigge forbi butikken på Amager Strandvej 110A. Vi glæder os til at høre fra dig.

info@uniqueroom.dk

0